Koekenpan

De koekenpan is een veel gebruikt artikel in uw professionele horecaonderneming. In de koekenpan kan van alles worden gebakken: vlees, vis, aardappelen, groenten, kaaskoekjes en nog tal van andere gerechten. De meeste restaurants hebben dan ook meerdere horeca koekenpannen, variërend in grootte. Een kleine horeca koekenpan voor het bereiden van enkele stukjes vlees en een grote horeca koekenpan voor grotere hoeveelheden gebakken aardappelen bijvoorbeeld. Kijk naar het grote assortiment horeca koekenpannen van HorecaRama als u een geschikte koekenpan zoekt.

Koekenpan

Ronde koekenpannen

De meest bekende en meest gebruikte horeca koekenpan is rond en voorzien van een steel. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de ronde horeca koekenpan. Kies bijvoorbeeld voor een koekenpan van plaatstaal, een hard en slijtvast materiaal. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook verkrijgbaar met hoge rand. De kleinste horeca koekenpan heeft een diameter van 20cm, de grootste een diameter van 40cm.

Vierkante horeca koekenpan

De vierkante koekenpan van HorecaRama brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze pan is voorzien van een roestvrijstalen handgreep welke afneembaar is. U plaatst de vierkante koekenpan dan ook eenvoudig in de oven! Daarnaast heeft de vierkante horeca koekenpan aan een zijde een schenkmondje waardoor u eenvoudig overtollig vet afgiet, of jus en saus uitschenkt. Kijk voor verschillende modellen en afmetingen naar het assortiment koekenpannen.

Koekenpan en andere professionele pannen

Naast koekenpannen heeft u tal van andere horeca pannen nodig in de professionele keuken voor het optimaal bereiden van uw gerechten. In de koekenpan maakt u tal van verschillende gerechten klaar maar u heeft ook een uitgebreid assortiment kookpannen nodig, een crêpespan of een pannenkoekenpan, mosselpannen en grillpannen. Kijk voor uw horeca koekenpan naar het uitgebreide assortiment pannen van HorecaRama. Ook veel accessoires beschikbaar voor uw professionele keuken.