Kantelbare braadslede

Met behulp van een kantelbare braadslede kunt u eenvoudig grote hoeveelheden voedsel tegelijk bakken en braden. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende merken en modellen kantelbare braadsledes, zowel elektrische bediend als voor gas. De kantelbare braadslede is geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken van hotel en restaurant. Maak met behulp van deze professionele kantelbare pannen de heerlijkste gerechten in grote hoeveelheden bijvoorbeeld voor de bedrijfskantine of voor een buffet. Kijk naar het grote assortiment kantelbare braadsledes van HorecaRama voor de aanschaf van een professioneel product.

Kantelbare braadslede

Kantelbare braadslede bij HorecaRama

Zowel van het bekende merk Bartscher als van het bekende merk Modular vindt u verschillende mogelijkheden als u overweegt een kantelbare braadslede aan te schaffen. Bij de verschillende kooklijnen van Bartscher en Modular behoren kantelbare braadsledes in verschillende uitvoeringen en modellen. Op deze manier kunt u uw professionele horeca keuken volledig naar wens inrichten. Kijk bijvoorbeeld naar de kantelbare braadslede van het gerenommeerde merk Modular uit de Modular 650 kooklijn. Deze kantelbare braadslede kantelt door middel van een inklapbaar slingermechanisme. Ook beschikt deze kantelbare braadslede over een uitloopmond aan de voorzijde waardoor ook sauzen gemakkelijk uit de pan zijn te krijgen.

Kantelbare braadsledes van Bartscher

Ook van het merk Bartscher heeft u een ruime keuze kantelbare braadsledes. In de verschillende kooklijnen van Bartscher vindt u bijbehorende kantelbare braadsledes. In de kooklijn Bartscher 700 Classic bijvoorbeeld, heeft u de keuze uit een elektrische handmatig kantelbare of gas handmatig kantelbare braadslede. Gemaakt van roestvrijstaal, duurzaam en van hoge kwaliteit, een laag energieverbruik en eenvoudig te reinigen. De kantelbare braadsledes van Bartscher zijn een aanwinst voor de professionele horeca keuken.

Kantelbare braadslede en andere benodigdheden

Voor de volledige inrichting van de professionele horeca keuken vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. Kantelbare braadsledes van gerenommeerde merken en in verschillende uitvoeringen maar ook alle andere benodigdheden. Bij HorecaRama vindt u alles: prachtige kooklijnen, kantelbare braadsledes maar ook friteuses en frituurmandjes, accessoires, keukenmachines, koffiezet apparatuur en schoonmaakbenodigdheden.