Elektrisch fornuis

Een professioneel elektrisch fornuis biedt alles wat u nodig heeft in uw keuken. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende kooktoestellen of uw perfecte kooktoestel zelf samenstellen met behulp van losse onderdelen. Met de aanschaf van een elektrisch fornuis beschikt u over 4 pitten en een heteluchtoven. In combinatie met andere kookapparatuur en accessoires beschikt u met een elektrisch fornuis over voldoende kookcapaciteit voor een gemiddelde keuken.

Elektrisch fornuis

Elektrisch fornuis van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u bijvoorbeeld kiezen voor elektrisch fornuis Modular. Dit fornuis is voorzien van 4 zwaar gegoten “EGO” kookplaten en heeft randen van roestvrijstaal. Per plaat een schakelaar met 6 standen en een controlelampje. De heteluchtoven van dit elektrische fornuis is voorzien van uitneembare geleiders, een rooster, een thermostaat en een controlelampje. De poten van het elektrisch fornuis zijn verstelbaar zodat u het apparaat waterpas kunt zetten. Elektrisch fornuis Modular is een prima keuze als u een compleet fornuis zoekt.

Elektrisch fornuis zelf samenstellen

Het grote aanbod aan apparatuur voor elektrische fornuizen maakt dat u ook uw ideale elektrische fornuis zelf kunt samenstellen. Een elektrische kookplaat bijvoorbeeld met twee of vier kookplaten, een onderkast of heteluchtoven, gegroefde platen of toch liever keramisch koken. Wat u ook zoekt, u kunt bij HorecaRama kiezen uit een groot aanbod aan kookapparatuur zoals een elektrisch fornuis. Kijk eens rond op de webshop en ontdek het grote aanbod aan horecabenodigdheden waaronder elektrische fornuizen.

Elektrisch fornuis en andere apparatuur voor uw professionele keuken

De bereiding van verschillende gerechten vraagt om allerlei apparatuur: een keukenmachine, een oven, grillplaat of staafmixer. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de complete uitrusting van uw professionele keuken en voor allerlei handige accessoires zoals een keukenrolhouder, saté prikkers, tangen en kwasten.