Menu
EUR

Services en onderhoud

Naast de aanschaf van uw horeca apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Hier bieden wij u als leverancier de meerwaarde. Enkele voorbeelden van onze services en onderhoud:

  • Installatie service

Alle producten die wij leveren kunnen wij ook voor u installeren. Bijvoorbeeld elektra monteren of gas afstellen voor keukenapparatuur. Water aan/afvoer monteren voor een spoelkeuken of glazenspoelmachine. Of het ophangen en installeren van een afzuigkap en geurfilterkast installatie. Wij kunnen een gehele keuken voor u installeren of 1 enkel apparaat. Ook het plaatsen van een meubel zoals koeltoonbank en het afvoeren van uw oude is mogelijk.

Installatie HorecaRama

 

  • Bezoek op locatie

Het is mogelijk om met een van onze adviseurs bij u op locatie af te spreken. Dit praat makkelijk als u wat wilt laten zien of als het om een (ver)bouw project gaat. Dan kan de situatie worden bekeken en ook door ons worden ingemeten. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en ons werkgebied is de randstad.

  • Tekenwerk

Tijdens een project gaan wij voor u aan de slag met tekenwerk. Dit kan een plattegrond zijn met keuken indeling of een installatietekening voor uw loodgieter of elektricien die de voorbereidingen treft. Maar ook het uitwerken van 3D tekening voor RVS maatwerk meubelen behoort tot de mogelijkheden.

   • Reparaties

Ervaart u een storing aan uw apparatuur? Dat is vervelend. Wij leveren originele onderdelen van alle merken en apparaturen die wij leveren. Zodoende kunnen wij tot vele jaren na uw aanschaf ook reparaties voor u uitvoeren. Enkele veel voorkomende onderdelen die worden gerepareerd: verwarmingselementen, thermostaten, lagers, printplaten, filters en meer.

  • Preventief onderhoud en contracten

Voor extra bedrijfszekerheid is het mogelijk om preventief onderhoud aan te vragen of om dit structureel uit te laten voeren in de vorm van een contract. Hierdoor voorkomt u storingen op ongelegen momenten. Veel apparaten hebben slijtagegevoelige onderdelen die na een x aantal draaiuren onderhoud nodig hebben. Voorbeelden hiervan zijn rubbers en lagers, zeepslangen en waterfilters. 

Reparaties en onderhoud HorecaRama

 

  • Garantie afhandelingen

Op alle apparatuur dat door ons wordt geleverd bieden wij u minimaal 1 jaar volledige fabrieksgarantie. Dit kan oplopen tot wel 5 jaar garantie. Dit verschilt per merk of product. De garantieperiode staat bij ieder product vermeld op de productpagina. Ervaart u onverhoopt een storing tijdens uw garantieperiode dan kan een reparatie kosteloos voor u worden uitgevoerd. Lees hier meer over garantie.

 

Tarieven

Onze voorrijdkosten bedragen €85,- ex btw en arbeidsuren €79,- ex btw per uur. Plus eventuele parkeerkosten en materialen of onderdelen. In overleg met u maken wij een offerte voor u voor onze services en onderhoud zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

 

Heeft u nog vragen hierover? Neem contact met ons op

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!