Barkoeling 1 deurs

Een barkoeling 1 deurs is handig wanneer u op zoek bent naar een barkoeling in een compact formaat. Deze barkoeling kan zowel achter of onder de bar een mooie plek krijgen. Doordat de koelingen een elegante glasdeur hebben, is er meteen duidelijk wat er nog aanwezig is in de barkoeling en welke dranken aangevuld moeten worden. Een verfrissend drankje pakken en serveren is nog nooit zo leuk geweest! Begin uw zoektocht vandaag nog en ontdek ons gevarieerde aanbod barkoelingen voor in de horeca hieronder!

Barkoeling 1 deurs

Hoge barkoelkast met een glasdeur

Een hoge barkoelkast met een glasdeur is een ideale toevoeging in uw horecagelegenheid en springt meteen in het oog bij uw gasten. De hoge barkoelkast in het zwart met een glasdeur van Combisteel beschikt maar liefst over 5 roosters en heeft dus veel ruimte om verschillende soorten dranken in op te bergen. Daarnaast is er een slot zodat de koeling aan het einde van de dag kan worden afgesloten. De inhoud van deze horeca koeling is 293 liter, er is een temperatuurbereik van +2 tot +10 graden en er is automatische ontdooiing aanwezig. Een elegante en aantrekkelijke barkoeling voor in uw zaak.

Barkoeling 1 deurs voor in de horeca en andere barkoelingen

Naast de barkoeling met 1 deur voor in de horeca, beschikken wij over een groot assortiment aan andere barkoelingen. Als uw voorkeur uitgaat naar een grotere barkoeling voor in een restaurant, café, hotel of andere horecagelegenheid, dan kunt u zeker bij ons aankloppen. Zo zijn er koelingen met 2 deuren, 3 deuren of 4 deuren. Ook als het liefste een eigen bar wilt samenstellen, hebben wij verschillende opties om dit mogelijk te maken. Het fantastische merk Gamko biedt talloze keuzes om een droombar te creëren. Dit is een bar waar je u tegen zegt en die net dat beetje extra geeft om uw bar compleet te maken. Neem snel een kijkje tussen al het moois bij de Gamko barkoelingen!