Étagère

Een étagère is bij uitstek geschikt voor het presenteren van meestal kleine gerechten. Een étagère voor een high tea bijvoorbeeld. U vult de étagère met allerlei heerlijke gerechtjes zoals koekjes, taartjes, chocolade en hartige versnaperingen. Ook bij een buffet is het gebruik van een étagère zeer geschikt. U kunt een étagère gebruiken bij een buffet als presentatie van het dessert, maar ook voor voorgerechtjes. De étagère is bij HorecaRama ook beschikbaar voor het plaatsen van bodjes of bakjes en u kunt u terecht voor de aanschaf van een bruidsstandaard.

Étagère

De verschillende étagères van HorecaRama

De étagère bruidsstandaard is bij HorecaRama beschikbaar in drie maten: met 3, 4 of 5 etages en deze étagère is gemaakt van kunststof. Deze étagère is ook geschikt om bij een buffet te plaatsen of om te gebruiken voor een high tea. U plaatst de gerechten eenvoudig op de verschillende verdiepingen van de étagère. De grootste étagère heeft een totale lengte van 72cm. U kunt ook kiezen voor een speciale buffet étagère met zes etages, gemaakt van aluminium.

Étagères voor borden en schaaltjes

Zoekt u een étagère voor het plaatsen van borden of schaaltjes dan bent u bij HorecaRama eveneens aan het juiste adres. De étagère voor borden is beschikbaar in twee maten, voor borden met een diameter van 21cm of 26,5cm. Er is ruimte in de étagère voor het plaatsen van 3 borden. De standaard van deze étagères is zwart van kleur en de borden zijn gemaakt van porselein. Zeer geschikt voor het presenteren van kleine gerechten of hapjes. De borden worden per 3 meegeleverd en zijn ook los bij te bestellen.

De étagère voor potjes, ook wel ramekins zijn beschikbaar in 3 maten, waarbij ook plaats is voor kleine ramekins voor het presenteren van sausjes.

Étagères en andere bakbenodigdheden

U kunt bij HorecaRama terecht voor uw étagère in verschillende soorten en maten en ook voor alle benodigdheden voor de gerechten die u daarop wilt plaatsen. Chocoladevormen voor het zelf bereiden van chocola en bonbons, bakvormen voor het bereiden van taart en koekjes en allerhande accessoires zoals gardes, mengkommen en alles wat u verder nodig heeft voor het vullen van uw étagère met de heerlijkste gerechtjes.