Groot verbruik - vanaf 130kg/24u (externe bunker)

Deze IJsblokjesmachines voor grootverbruik hebben een aparte bunker waar de blokjes in bewaard kunnen blijven. Deze machines zijn ideaal voor de grootste ijsblokjes gebruikers en hebben een capaciteit tot maar liefst 450 kilo per 24 uur! De Bunkers zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, de grootste modellen kunnen tot wel bijna 1000 kilo aan ijsblokjes bewaren!

Groot verbruik - vanaf 130kg/24u (externe bunker)

Verschillende soorten ijsblokjesmachines met separate bunker

Deze machines zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld horeca gelegenheden die enorm veel ijsblokjes gebruiken. Deze machines bestaan uit een gedeelte dat de ijsblokjes maakt, deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten vanaf ongeveer 130 kilo per 24 uur tot aan 450 kilo per 24 uur. Wij hebben ook IJsschilfermachines met een productie van maar liefst 3000 kilo per 24 uur! Voor deze machines zijn er ook weer verschillende bewaarbunkers voor de ijsblokjes verkrijgbaar. Afhankelijk van de behoefte kunt u kiezen voor een bunker vanaf circa 130 kilo, tot aan bunkers met een capaciteit van bijna 1000 kilo! Sommige bewaarbunkers hebben zelfs transportkarren, ideaal voor wanneer er grote hoeveelheden ijsblokjes verplaatst moeten worden bij bijvoorbeeld evenementenhallen etc.

Hoe worden de ijsblokjes gemaakt?

Veel van onze ijsblokjesmachines met separate bunkers zijn van het gerenommeerde Italiaanse merk Aristarco. Dit merk produceert ijsblokjesmachines van zeer hoogwaardige kwaliteit, waarvan ook de ijsblokjes zelf van topkwaliteit zijn. Dit komt door het unieke productieproces van de ijsklontjes, deze worden namelijk gemaakt door water te verhitten zodat er stoom ontstaat, vervolgens wordt deze stoom weer afgekoeld en bevroren. Deze manier van ijsblokjes produceren is energiezuiniger omdat er minder water gekoeld en bevroren hoeft te worden. Het verhitten van het water voor het koelen zorgt bovendien voor extra heldere ijsblokjes met een hoge dichtheidsgraad, wat er voor zorgt dat deze minder snel smelten!

Heeft u meer vragen over onze ijsblokjesmachines of behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op!