Keramische kookplaat

Zoekt u een geschikte kookuitbreiding voor de professionele horeca keuken die u eenvoudig kunt bijplaatsen als u extra kookvlakken nodig heeft? Een keramische kookplaat, met één of twee kookvlakken is daarvoor uitermate geschikt. In tegenstelling tot een inductie kookplaat heeft u geen speciale pannen nodig voor een keramische kookplaat. Een keramische kookplaat stelt u op waar u wilt: in de keuken maar ook bij een buffet of als extra kookzones bij grote feesten. U kunt bij horeca groothandel HorecaRama kiezen uit verschillende modellen van de keramische kookplaat.

Keramische kookplaat

Een keramische kookplaat kiezen

Kies bij HorecaRama uit verschillende keramische kookplaten van het bekende merk Bartscher. Een enkele of dubbele kookplaat met twee kookzones. De dubbele kookplaten zijn zowel met de kookvlakken achter elkaar als naast elkaar verkrijgbaar. Zo kiest u wat het beste past in uw horeca keuken. Alle keramische kookplaten van HorecaRama zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal 18/10. U bent dan ook zeker van hoge kwaliteit, een mooie uitstraling en een lange levensduur. De keramische kookplaat is eenvoudig te reinigen en op te bergen.

Keramische kookplaten en andere kookapparatuur

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw professionele horeca keuken. Een inductie kookplaat of keramische kookplaat met één of meer kookvlakken. Maar ook gasfornuizen met een groot aantal branders, met enkele of dubbele ovens en tal van andere mogelijkheden. Kooktoestellen op gas, elektra, inductie of keramische kooktoestellen. Kijk eens rond in de website van HorecaRama en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod.

Accessoires voor de keramische kookplaat

Ook voor accessoires voor de keramische kookplaat, de inductie kookplaat en andere kookapparatuur bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Kies uit duizenden artikelen voor de inrichting van hotel en restaurant. Pannen voor uw keramische kookplaat, opzetstukken en spatranden, pannensets en wokpannen, messen en snijders, een vergiet of schoonmaakmiddelen. Ga voor uw keramische kookplaat naar horecaspecialist HorecaRama.