Automatische zeef

In het assortiment Robot Coupe apparatuur van HorecaRama vindt u ook de handige en onmisbare Robot Coupe automatische zeef. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; voor gebruik in zowel kleinere als middelgrote en grote professionele horecakeukens. Een automatische zeef is een grote verrijking van uw keuken. Zonder enige moeite zeeft u grote hoeveelheden voedsel waarbij bijvoorbeeld hele tomaten kunnen worden ingevoerd. Er wordt een grote verwerkingssnelheid bereikt waardoor u in staat bent in korte tijd grote hoeveelheden voedsel te zeven.

Automatische zeef

Aanbod Robot Coupe automatische zeef bij HorecaRama

U kiest bij HorecaRama uit verschillende mogelijkheden: een Robot Coupe automatische zeef met een vermogen van 650 watt met een snelheid van 1500tpm bijvoorbeeld (de Robot Coupe model C80). Bij de automatische zeef wordt standaard een zeef meegeleverd. De automatische zeef beschikt over een schenktuit aan de zijkant en een grote opvangbak. Kleine of grote perskegels dienen om zoveel mogelijk sap te onttrekken aan de betreffende citrusvrucht. De automatische zeef van Robot Coupe is voorzien van een rond afgewerkte uitvoerschijf voor doeltreffend afschrapen van de kuipbodem. Kijk voor deze en andere modellen Robot Coupe automatische zeef naar het aanbod van HorecaRama.

Accessoires en andere appratuur

Van het merk Robot Coupe vindt u bij HorecaRama een uitgebreide keuze professionele horeca apparatuur. Naast het assortiment Robot Coupe automatische zeven onder meer ook staafmixers, keukenmachines, groentesnijders, deegmachines en sapcentrifuges. Deze apparatuur is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zodat u een model kunt kiezen dat het beste past bij uw horecaonderneming. Robot Coupe staat voor kwaliteit en duurzaamheid en is daarom een populair merk voor keukenapparatuur. Verder kunt u bij HorecaRama ook terecht voor een ruime keus uit zeven voor uw Robot Coupe automatische zeef: een zeef met mazen van 1mm, 3mm, 5mm en zeven voor de automatische zeef in vele andere maten.