Horeca friteuse

Wellicht 1 van de meest voorkomende producten in de horeca keuken, de friteuse. Op elke kaart staan wel gerechten uit de horeca friteuse: natuurlijk frites maar ook frikandellen en kroketjes voor de kinderen, gefrituurde vis zoals inktvisringetjes of aardappelkroketjes als bijgerecht. U vindt al uw frituur spullen tegen scherpe prijzen bij HorecaRama, uw horecaspecialist met een breed assortiment frituur benodigdheden zoals de friteuse.

Veel aanbod aan horeca friteuses in verschillende uitvoeringen

Bent u op zoek naar een kleine friteuse met een inhoud van 5 of 8 liter, of heeft u een groter model nodig met een inhoud van 12 of 15 liter? Enkele pan of dubbele pan, u vindt meer dan 100 modellen horeca friteuses bij HorecaRama. Frituurt u dagelijks producten of is het voor enkele pieken in de maand? Dit zijn belangrijke afwegingen die u dient te maken en hierbij kunnen wij u ook voorzien van gepast advies. U vindt op deze pagina een bijzonder breed assortiment horeca friteuses, voor elke horecagelegenheid en toepassing. Van sportkantine tot snackbar, van restaurant tot hotel. U vindt een groot aantal friteuses op gas, zowel aardgas als propaan. Eveneens vindt u een groot aantal horeca friteuses op elektra, standaard op 230 volt, of de 400 volt krachtstroom.

Een aantal populair friteuses

Het aanbod horeca friteuses bij HorecaRama is bijzonder groot, kies bijvoorbeeld voor de professionele Modular 600 friteuse, welke is voorzien van geperste frituurbak die onder meer beschikt over een aftapkraan, afvoerpijn, traploze thermostaat en extra veiligheidsthermostaat. Dit is een bijzonder complete middelgrote horeca friteuse welke geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Een ander zwaar model voor professioneel gebruik is de Pitco friteuse. Ook hebben we tegen scherpe prijzen de horeca friteuse modellen van Caterchef, welke zijn gemaakt van roestvrijstaal, eveneens voorzien van thermostaat, maximaal beveiligd, met koude zone en aftapkraan. De Caterchef friteuses hebben verschillende formaten van 5 liter tafelmodel tot 12 liter staand model.

Naast horeca friteuse ook de kleinmateriaal benodigdheden

Om uw aankoop van een friteuse compleet te maken, vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan frituur spullen waaronder frituurmandjes, frituurschepjes, een frites lekbak en alle andere benodigdheden voor het gebruiken van uw horeca friteuse. Twijfelt u nog over een aantal aspecten of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met ons klantenservice en wij zijn u graag van dienst om u te adviseren over de juiste horeca friteuse!

Lees meer