Drop in koeling

Met behulp van een drop-in koeling kunt u op een eenvoudige manier uw horecakeuken creatief indelen en optimaliseren. Dit zorgt voor veel flexibiliteit, gebruiksgemak en leidt tot betere prestaties. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende uitvoeringen van de drop-in koeling. Deze professionele drop-ins zijn geschikt voor onder meer gebruik in grootkeukens van hotel en restaurant. Drop-in koeling is niet alleen geschikt voor het koelen van gastronorm bakken maar bijvoorbeeld ook voor de presentatie van gerechten direct op een plaat of voor onder een glasopbouw. Een drop-in koeling is dan ook een mooie aanwinst voor uw horecaonderneming.

Drop in koeling

Drop-in koeling bij HorecaRama

HorecaRama is gespecialiseerd in alles op het gebied van koeling voor uw horecaonderneming. Wij bieden een aantal drop-in koelingen die geschikt zijn voor onder meer het koelen van GN bakken. De drop-in units hebben doorgaans een temperatuurbereik van +2 tot +8 graden en behoeven 230 volt. Met deze drop-in koelingen kunt u uw gerechten gekoeld presenteren maar ook bewaren en eventueel vervoeren. Kijk op de website naar de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een drop-in koeling en andere producten op het gebied van koeling, of neem contact op met HorecaRama als u meer informatie wilt.

Alles voor de koeling

Naast de verschillende modellen van de drop-in koeling vindt u bij HorecaRama nog veel meer op het gebied van koeling voor hotel en restaurant. Het assortiment is bepaald heel groot en gevarieerd te noemen en bestaat onder eer uit alles op het gebied van barkoeling en buffetkoeling, een groot aanbod koelkasten en koelkisten, koelvitrines en shockvriezers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een saladette, een wijnklimaatkast en een gevarieerd assortiment koelwerkbanken en vrieswerkbanken. Kijk naar het uitgebreide assortiment producten op het gebied van koeling waaronder de drop-in koeling om uw keuze te maken.