Slagroommachine

Met een slagroommachine kunt u doorlopend slagroom serveren en dat is voor hotels en restaurants bijzonder handig. Op en in heel veel gerechten wordt slagroom gebruikt: op desserts, op ijs, op taart en gebak bijvoorbeeld. Ook slagroom op de koffie, op warme chocolademelk en ga zo maar door. Een slagroommachine biedt dan uitkomst. Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van slagroom, waaronder slagroomspuiten, een slagroommachine en handige en nuttige accessoires voor slagroom. Met een slagroommachine kunt u met een druk op de knop de gewenste hoeveelheid slagroom op uw gerechten spuiten en u zit nooit zonder. Kijk eens in de webshop van HorecaRama en laat u verrassen door het grote aanbod producten voor hotel en restaurant. U vindt bij ons producten van meer dan 150 bekende merken en ook veel budget artikelen.

Slagroommachine

Slagroommachine bij HorecaRama kopen

De slagroommachine van HorecaRama garandeert een doorlopende productie van slagroom. Het apparaat heeft een vermogen van 100 liter slagroom per uur en is gemaakt van roestvrijstaal. Ook de uitneembare kuip met een inhoud van 2 liter is gemaakt van roestvrijstaal zodat deze gemakkelijk is te reinigen. De slagroommachine is eenvoudig in gebruik en kan op elk moment worden stopgezet. De voortdurende afkoeling van de verdeler zorgt voor slagroom in perfectie conditie. Wilt u ook het gemak van een slagroommachine ervaren kijk dan eens naar de slagroommachine van HorecaRama.

Andere slagroombenodigdheden

Als alternatief voor de slagroommachine kunt u kiezen voor een slagroomspuit, bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in verschillende afmetingen. Een slagroomspuit is ook handig in gebruik naast de slagroommachine, voor het doseren van kleine hoeveelheden slagroom bijvoorbeeld. Alle benodigdheden voor de slagroomspuit zoals de bijbehorende patronen vindt u eveneens bij HorecaRama. Verkrijgbaar in sets van 6 tot 100 stuks. Andere slagroombenodigdheden bij HorecaRama zijn onder meer een garde in verschillende uitvoeringen, slagroom schaaltjes en een onderhoud set voor de slagroomspuit.