Pizza oven met enkele kamer

Hier ziet u al onze professionele pizza ovens met enkele kamer. Dit zijn pizza ovens met 1 binnenruimte, waar heerlijke pizza's in gemaakt kunnen worden. Er zijn ook pizza ovens met 2 kamers, hier kunnen nog meer pizza's tegelijk in gemaakt worden. Voor veel van onze pizza ovens zijn speciale onderstellen verkrijgbaar, zodat de oven op de ideale werkhoogte komt te staan. Bekijk hier al onze verschillende soorten pizza ovens met enkele kamer.

Pizza oven met enkele kamer

Pizza ovens met enkele kamer

Onze pizza ovens met een enkele kamer zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Er zijn een aantal instap ovens, voor het regelmatig maken van een pizza. Zoekt u bijvoorbeeld een kleine pizza oven voor pizza's tot 30,5cm? Bekijk dan eens onze Compacte Pizza oven van Caterlite. Voor wie veel pizza's op een avond bakt, hebben wij bijvoorbeeld ook pizza ovens met enkele kamer met een capaciteit van 6 pizza's met een diameter van 35 centimeter! Dit is een echt bakbeest met 400 Volt en 9kW vermogen, ideaal voor pizzeria's of restaurants waar veel pizza's geserveerd worden. 

Assortiment pizza ovens van HorecaRama

Naast de verschillende pizza ovens met enkele kamer op deze pagina, hebben wij ook een breed assortiment pizza ovens met dubbele kamer en zelf lopende band pizza ovens. Deze zijn perfect voor drukke pizzeria's. Ook voor bijvoorbeeld pizza accessoires zoals pizzadozen, pizzascheppen en warmhoudtassen bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! Zoekt u een bepaald artikel voor uw horeca onderneming, maar kunt u deze niet vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Verschillende merken pizza ovens

Onze pizza ovens zijn geproduceerd door gerenommeerde merken zoals Combisteel, Bartscher, Diamond, Gastro M en Saro. Bedenk van te voren goed wat voor aansluiting u beschikbaar heeft en waar de pizza oven komt te staan. Wij hebben pizza ovens met een 230 Volt, 400 Volt en aardgas aansluiting. Daarnaast zijn er onderstellen beschikbaar om de oven op de perfecte plaats te kunnen plaatsen.
Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw horecakeuken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010-7852046 of mail naar [email protected]. Wij ontvangen u ook graag bij ons in de showroom in Rotterdam!