RVS materiaal voor horeca

De inrichting van uw horecaonderneming wilt u zoveel mogelijk op elkaar afstemmen. Kiest u voornamelijk voor roestvrijstalen materialen dan vindt u bij HorecaRama een ruim aanbod meubels van roestvrijstaal geschikt voor de professionele keuken en daarbuiten. Het assortiment bestaat uit kasten en planken van roestvrijstaal, spoeltafels en spoelbakken in verschillende uitvoeringen maar ook werktafels van roestvrijstaal. Kijk naar het assortiment roestvrijstalen materialen van HorecaRama om uw keuze te maken.


Producten van roestvrijstaal; kasten en planken

Tafels, kasten en planken gemaakt van roestvrijstaal hebben een mooie uitstraling en gaan lang mee indien men roestvrijstaal goed onderhoudt. Dit betekent in de praktijk dat roestvrijstalen oppervlakken regelmatig moeten worden gereinigd. Bij HorecaRama vindt u een ruime keus uit producten zoals kasten gemaakt van roestvrijstaal: hoge en lage kasten, wandkasten die smal zijn, met of zonder deuren en met schuifdeuren. Ook het assortiment planken van roestvrijstaal is uitgebreid: brede en smalle planken, planken speciaal voor gebruik in hoeken, en alle benodigde accessoires zoals dragerhouders vindt u bij HorecaRama.

Roestvrijstaal materiaal: spoelbakken en spoeltafels

Het aanbod spoelbakken van roestvrijstaal is bij de afdeling RVS materiaal bijzonder uitgebreid: handwasbakken, inlas spoelbakken in verschillende afmetingen, een spoelbak met pedaalbediening, en ook voor een standpijp en kranen voor uw roestvrijstalen spoelbak kunt u terecht bij HorecaRama. U vindt bij HorecaRama, afdeling RVS materiaal, zowel enkele als dubbele spoeltafels, roestvrijstalen spoeltafels met een spoelbak aan de rechterzijde of aan de linkerzijde of een extra brede spoelbak. De spoeltafels zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een onderplank. Ook de benodigde accessoires voor uw roestvrijstalen spoeltafel zoals roosters, filters en afklopringen vindt u in het assortiment.

Werktafels van roestvrijstaal

Bent u op zoek naar een mooie werktafel voor de professionele keuken gemaakt van roestvrijstaal dan vindt u bij HorecaRama de RVS materialen die u zoekt. Prachtige werktafels met of zonder onderkast. De onderkasten zijn zowel in open uitvoering als gesloten uitvoering verkrijgbaar. U heeft keuze uit tientallen werktafels van roestvrijstaal in verschillende maten en gemaakt van roestvrijstaal. Kijk naar het ruime assortiment RVS materialen van HorecaRama en bijbehorende accessoires zoals een wielenset. Naast het brede aanbod aan RVS artikelen bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor al uw andere horeca apparatuur!