Horeca kraan

Bij HorecaRama vindt u een groot aantal verschillende kranen voor gebruik in de horeca. Mengkranen, voorspoelkranen of kranen speciaal voor de wasbak. De keuze voor een horeca kraan is bij HorecaRama zeer uitgebreid zodat u altijd vindt wat het beste past bij uw keuken, toiletten of voor in de spoelkeuken. Ook voor accessoires voor horeca kranen vindt u een uitgebreid assortiment waaronder hendels voor horeca kranen of een slanghaspel.

De verschillende soorten horeca kranen

Voorspoelen van gebruikte borden, schalen en bestek is belangrijk voor het behoud van uw vaatwasser.  In de spoelkeuken van horeca keukens wordt dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van voorspoelkranen met douche of van een spuitpistool. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de horeca kraan speciaal voor het voorspoelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de voorspoeldouche gemaakt van messing en RVS constructie. Deze horeca kraan is uitgevoerd met verstelbare muurbeugel en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld als tafelmodel achter de spoelbak gemonteerd, of als wandmodel in de wand, boven de spoelbak. Ook op het gebied van mengkranen vindt u bij HorecaRama een groot assortiment.

Horeca kranen: mengkranen

U heeft bij HorecaRama keuze uit verschillende mogelijkheden als u een mengkraan nodig heeft. Zo kunt u kiezen voor een mengkraan die ook een voorspoeldouche heeft, mengkranen met draaiknoppen of met hendels. Horeca kranen speciaal voor de handen wasbak gemaakt van roestvrijstaal, verkrijgbaar bij HorecaRama, zijn eveneens beschikbaar. Een horeca mengkranen met zwenkhals wordt veel gezien, omdat onder deze hoge kraan niet alleen handen kunnen worden gewassen, maar ook bekers, glazen en dergelijke kunnen worden gevuld. De horeca kraan met zwenkhals is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Horeca kraan en andere benodigdheden

Voor de inrichting van uw hotel of restaurant gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist. Alles op het gebied van keukens en andere vertrekken, de inrichting voor uw tafels, maar ook voor de gasten toiletten. Horeca kranen speciaal voor de keuken, de spoelkeuken maar ook voor de wastafels voor uw gasten. Een horeca zwenkkraan, een spuitpistool voor reinigen onder hoge druk en alles wat u verder nodig heeft voor een optimale inrichting van uw professionele keuken. Ook als u enkel een onderdeel nodig heeft, een losse douchekop voor uw voorspoeldouche, wij helpen u graag verder met het juiste onderdeel.

Bekijk ook onze horeca vaatwassers.

Lees meer