RVS Werktafel met lades

De RVS Werktafels met lades van HorecaRama zijn uitstekend geschikt voor gebruik in de professionele keuken. De werktafels zijn enorm stevig, vaak voorzien van extra afgeschermde opbergruimte door middel van schuifdeuren en de lades werken soepel en ergonomisch. In de lades kunt u gestructureerd en discreet uw benodigdheden opslaan, zonder dat het rommelig wordt in de keuken. Dankzij het stevige RVS bovenblad krijgt u ook direct een perfecte werkplek voor bijvoorbeeld het voorbereiden of afronden van uw gerechten.

RVS Werktafel met lades

RVS Werktafel met laden van HorecaRama

Onze RVS werktafels met laden zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Zoekt u een specifieke afmeting die u hier niet kunt vinden? Geen probleem, de RVS werktafels met lades kunnen wij ook naar wens op maat voor u produceren. De standaard voorraadmodellen zijn verkrijgbaar vanaf 40 centimeter breed, tot aan 200 centimeter breed. De werktafels met lades die ook beschikken over schuifdeuren hebben over het algemeen een in hoogte verstelbare tussenplank. Deze kan natuurlijk ook uit de werkbank gehaald worden wanneer u hele grote items in de werktafel gaat plaatsen. Andere varianten zijn bijvoorbeeld de werktafels met lades met een diepte van 60 of 70 centimeter en er zijn modellen met of zonder een achteropstand (dit is het opstaande randje aan de achterkant).

RVS Maatwerk voor de horeca

Voor RVS maatwerk bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Naast de diverse standaard RVS producten die snel uit voorraad leverbaar zijn, bieden wij ook RVS maatwerk aan. De levertijd van het maatwerk bevat circa 2 tot 4 weken en vrijwel alles is mogelijk. Voor meer informatie over ons maatwerk assortiment kunt u terecht in onze RVS maatwerk categorie. Heeft u een tekening van uw ontwerp? Stuur deze dan gerust naar ons door en u ontvangt van ons een scherpe offerte voor het maatwerk.  

Populaire RVS producten voor de horeca

Naast de verschillende soorten RVS werktafels hebben wij nog veel meer andere rvs producten die nagenoeg onmisbaar zijn voor de horeca. Populair zijn onder andere onze Cocktail bar stations, wandplanken en spoeltafels. Al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, varianten en kunnen ook volledig op maat geproduceerd worden.