Sushi en tapas vitrine

Omdat bij de bereiding van sushi en tapas gebruik wordt gemaakt van rauwe producten zoals zalm en tonijn, dient de bereide sushi direct in een geschikte sushi en tapas vitrine te worden geplaatst. Bij HorecaRama vindt u verschillende sushi en tapas vitrines met een mooie uitstraling die uw gerechten volledig tot zijn recht laten komen. De sushi en tapas vitrine is beschikbaar in verschillende afmetingen en ook voor andere artikelen op het gebied van koelen en vriezen vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor uw professionele keuken, bar en andere vertrekken.

Sushi en tapas vitrine

Sushi en tapas vitrine aanschaffen

De sushi vitrine is speciaal geschikt voor het bewaren van gerechten tussen de 5 en 10 graden. Beschikbaar bij HorecaRama in tafelmodel zodat u de sushi en tapas vitrine eenvoudig plaatst waar het u uitkomt. Op de toonbank bijvoorbeeld, zodat uw klanten goed kunnen zien hoe uw sushi en tapas er uit ziet en wat zij kunnen verwachten en bestellen. De professioneel en fraai uitgevoerde sushi en tapas vitrines van HorecaRama zijn voorzien van een transparante ronde kap die eenvoudig kan worden geopend en gesloten.

Sushi en tapas vitrine en andere koeling

Ook voor andere vitrines zoals een koelvitrine, gebaksvitrine of toonbankdisplay gaat u naar HorecaRama. Niet alleen de sushi en tapas vitrine is aantrekkelijk en professioneel uitgevoerd, ook de andere artikelen van HorecaRama op het gebied van koeling voldoen aan de eisen die een professioneel horeca bedrijf stelt. Uitstraling, gebruiksgemak en een ruime keuze uit verschillende afmetingen van producten maken dat u bij HorecaRama altijd vindt wat u zoekt voor de inrichting van uw horeca onderneming. Sushi en tapas vitrine nodig? Kijk naar het ruime assortiment artikelen voor horeca koeling van HorecaRama.

Sushi en tapas vitrine en accessoires

Naast de aanschaf van een sushi en tapas vitrine vindt u bij HorecaRama een groot assortiment accessoires voor uw hotel, restaurant of cafetaria. Messen en snijders, speciale serveerschalen voor sushi en tapas, grote koeltoonbanken, werktafels voor het bereiden van sushi en tapas en verschillende gekoelde vitrines voor buffetten. Ga voor al uw benodigdheden sushi en tapas, vitrines en andere producten naar horecaspecialist HorecaRama.