Horeca werkschoenen

In de horeca wordt de hele dag veel gelopen en gestaan. Het dragen van goed schoeisel is daarom bijzonder belangrijk. Goede schoenen die niet knellen of glippen, een goede pasvorm hebben en lang mee gaan. Prettige werkschoenen van hoge kwaliteit koopt u bij HorecaRama. U vindt bij HorecaRama een uitgebreide collectie horeca werkschoenen zowel voor dames als voor heren in verschillende maten en uitvoeringen. Het dragen van werkschoenen draagt ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf.

Horeca werkschoenen

Horeca werkschoenen: instapschoenen

De instap horeca werkschoenen zijn uitgevoerd in wit of zwart. Door deze unikleur te kiezen passen uw werkschoenen altijd bij uw horeca werkkleding. Horeca instap werkschoenen zijn verkrijgbaar met open hiel of met dichte hiel. Kijk bijvoorbeeld naar de instap werkschoenen Birkenstock. Geschikt voor dagelijks gebruik in de horeca keuken en uitgevoerd met halfopen achterkant en voorzien van kurken zooltje. Deze comfortabele horeca werkschoen is wasbaar en verkrijgbaar in de maten 36 tot 46.

Horeca werkschoenen met veters

De horeca werkschoenen met veters zijn verkrijgbaar in zwart in verschillende modellen. U kunt kiezen voor een laag of hoog model of voor een werkschoen met sportieve uitstraling. De horeca werkschoenen bieden veel draagcomfort, zijn duurzaam en geschikt voor langdurig staan en lopen. Horeca werkschoenen met veter zorgen voor een professionele uitstraling, zeker in combinatie met de horeca werkkleding die u eveneens bij HorecaRama kunt aanschaffen.

Horeca werkkleding en werkschoenen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige aankleding en inrichting van uw hotel of restaurant. Een uitgebreid assortiment horeca werkkleding waaronder een ruime keus uit werkschoenen in verschillende modellen voor dames en heren. Zorg voor een perfecte uitstraling binnen uw bedrijf door uw personeel horeca werkkleding te laten dragen. Combineer de werkkleding met comfortabele werkschoenen en accessoires zoals stropdassen en serveerhandschoenen.