Etagere

Met een etagère creëert u op een gemakkelijk manier direct meer ruimte. U kunt de etagère gebruiken om gerechten aan te bieden, zichtbaar voor uw gasten, bijvoorbeeld op de toonbank. Een etagère kan ook worden gebruik bij een buffet, eveneens om meer ruimte te creëren en uw gerechten uit te stallen. Ook in de horecakeuken is een etagère een grote aanwinst. U plaatst daar eenvoudig gerechten op die gereed zijn om uit te serveren of om te bewaren tot alle gerechten van een tafel gereed zijn. Een etagère biedt u veel mogelijkheden en bij HorecaRama vindt u verschillende modellen en uitvoeringen. Een etagère gemaakt van roestvrijstaal vindt u bij de afdeling “roestvrijstaal”.

Etagere

Grote keus uit etagères

Bij HorecaRama heeft u een grote keus uit etagères gemaakt van roestvrijstaal. Ze passen in elk interieur en zijn eenvoudig te reinigen. Kies uit enkele of dubbele etagères in verschillende maten. Zowel de hoogte- als de breedte maten variëren. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor een groot aantal verschillende verwarmde etagères. Uiterst handig om gerechten verwarmd aan te bieden of tijdelijk te bewaren tot het moment van uitserveren. Bezoek onze webshop om alle etagères te bekijken en uw keuze te maken.

Roestvrijstaal voor keuken en restaurant

Bij HorecaRama vindt u alles voor keuken, bar en restaurant. Met behulp van de vele producten die u vindt bij de afdeling roestvrijstaal kunt u uw horecaonderneming volledig naar wens inrichten. U vindt een groot assortiment werkbanken, spoeltafels, een crushed ice bak en etagères, voor een optimale inrichting. Roestvrijstaal heeft veel voordelen waaronder de mooie uitstraling, het gemakkelijk schoonhouden en de hoge kwaliteit. Naast de etagères voor het warmhouden of aanbieden van gerechten vindt u bij HorecaRama ook etagères voor borden, voor bakjes, etagères waarop u gebak kunt aanbieden en etagères die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een high tea.