Brandpasta

Een chafing dish is een warmhoud schaal met deksel voor gerechten. De chafing dish wordt veel gezien bij een buffet om grotere hoeveelheden rijst, pasta, aardappelen en vlees- en visgerechten warm te houden. Bij de chafing dish wordt gebruik gemaakt van brandpasta dat wordt geplaatst in de brandpastahouder. Voor zowel brandpasta, brandpastahouders én de chafing dish vindt u bij HorecaRama een uitgebreide keus.

Brandpasta

Verschillende soorten brandpasta voor de chafing dish

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van chafing dish brandpasta. Kies bijvoorbeeld voor de kuipjes gemaakt van aluminium met een inhoud van 80 gram. U kunt ook kiezen voor brandpasta in grote hoeveelheden door de aanschaf van een emmer brandpasta voor de chafing dish. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen van 4 kilo of 5 liter. Ook beschikbaar is chafing dish brandpasta ethanol in een kan van 5 liter. Ethanol heeft een hoog verhittingsvermogen en ontwikkelt geen stank of roet. Uitermate geschikt voor uw buffet met een chafing dish!

Chafing dish brandpasta en accessoires

U kunt bij HorecaRama ook terecht voor de aanschaf van verschillende accessoires voor de brandpasta chafing dish. Een dispenser bijvoorbeeld die past bij de ethanol brandpasta of een brandpastahouder gemaakt van roestvrijstaal. Brandpasta Diablo wordt geleverd in een doos met 24 stuks en deze chafing dish pasta heeft een extra grote lont voor maximale en constante verhitting van de chafing dish.

Brandpasta voor chafing dish en andere warmhoudapparatuur

U vindt bij HorecaRama tal van mogelijkheden voor het warmhouden van gerechten bij de afdeling warmhoud spullen voor gebruik in de horeca waaronder brandpasta voor de chafing dish. Gasbranders, isoleerboxen, soepketels en een ruime keuze uit chafing dish uitvoeringen. Ook voor een rechaud, een ruime keus uit chafing dishes of een cloche gaat u naar HorecaRama. Brandpasta in verschillende uitvoeringen vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist.