Bakspatel en roerlepels

In de professionele keuken wordt bij de bereiding van de gerechten veel gebruik gemaakt van bakspatels en lepels. HorecaRama heeft een bijzonder uitgebreid aanbod bakspatels en lepels, voor elke horecakeuken is de perfecte oplossing voorhanden. Wilt u alles van hout of juist van kunststof? HorecaRama heeft ook een groot aanbod bakspatels en lepels van melamine, een onverwoestbaar soort kunststof. Kijk eens naar het uitgebreide aanbod bakspatels en lepels en stel uw perfecte wensenlijstje samen.

Bakspatel en roerlepels

Bakspatels en lepels, het assortiment

Het aanbod bakspatels en lepels is te uitgebreid om op te sommen. Een greep uit het assortiment: bakspaan van melamine en bijpassende lepels om te roeren, eveneens van melamine. Verkrijgbaar in verschillende maten en zowel in zwart als wit en rood verkrijgbaar. Eveneens verkrijgbaar bij de bakspatels en lepels zijn roerspatels, in verschillende soorten en ook in de uitvoering van melamine. Verder zijn verkrijgbaar bakspatels en lepels van hout en van roestvrijstaal, eveneens in allerlei verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Bijzondere bakspatels en lepels

In het assortiment bakspatels en lepels van HorecaRama vindt u ook verschillende bijzondere uitvoeringen. Een vogelnest baklepel bijvoorbeeld, in twee uitvoeringen. Een ander voorbeeld is de bakspaan/knijptang, gemaakt van roestvrijstaal. Bijzonder geschikt voor het keren van vlees, u hoeft het vlees niet aan te prikken. Andere voorbeelden van bijzondere bakspatels en lepels: spatels die krom zijn en al dan niet zijn voorzien van een gat of een lepelhouder waarop u gebruikte baklepels kunt wegleggen zonder uw werkplek te verontreinigen.

Volledig assortiment bakspatels en lepels

Zoekt u een leverancier met een bijzonder uitgebreid aanbod aan bakspatels en lepels dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. U vindt bij HorecaRama naast het uitgebreide aanbod aan bakspatels en lepels nog veel meer accessoires voor uw keuken en ook keukengerei zoals pannen en messen en vele andere benodigdheden voor uw horecaonderneming.