Rekeningmapjes

Voor het presenteren van de rekening vindt u bij HorecaRama verschillende rekeningmapjes. Uw gasten hebben heerlijke gegeten of gedronken, op het terras in het zonnetjes gezeten, en dan komt het moment van weggaan en afrekenen. Om dit moment plezierig te laten verlopen is het gebruik van een horeca rekeningmapje bedacht. De meeste horeca rekeningmapjes zijn voorzien van een klem waar de rekening onder wordt geklemd zodat deze onderweg niet van het schaaltje valt of buiten wegwaait. Uw gasten kunnen de betaling eveneens op het schaaltje doen en briefgeld onder de klem steken.

Rekeningmapjes

Soorten horeca rekeningmapjes

Kiest u voor een strak model van roestvrijstaal of heeft u liever een horeca rekeningmapje van kunststof met een leuke opdruk? Beide modellen horeca rekeningmapjes vindt u bij HorecaRama, de horecaspecialist voor al uw benodigdheden in de horeca, van keuken inrichting tot allerhande tafelartikelen. Een horeca rekeningmapje dient te zijn voorzien van een klem omdat tijdens het lopen de rekening van het schaaltje kan vallen. Zeker als u gasten ontvangt op een terras buiten is een rekeningmapje met klem een must. Kijk ook naar de andere producten van HorecaRama om uw hotel of restaurant smaakvol in te richten.

Een rekeningmapje en andere horeca benodigdheden

In een horecaonderneming zijn veel verschillende artikelen nodig. Een menustandaard, een kandelaar, vaasjes maar ook zaken als kookapparatuur, een schoenpoetsmachine en een rekeningmapje. De aankleding van uw horeca onderneming en de manier waarop u uw gerechten presenteert zijn belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Een horeca rekeningmapje is een weliswaar klein, maar toch ook belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Biedt bijvoorbeeld uw gasten enkele snoepjes aan op het horeca rekeningmapje.

Combineren van horeca rekeningmapje met andere tafelartikelen

Kiest u voornamelijk voor strakke artikelen gemaakt van roestvrijstaal dan kiest u ook het beste voor het horeca rekeningmapje van roestvrijstaal. Eenheid binnen uw bedrijf is belangrijk. Houdt u van meer van kleurrijk kies dan voor het horeca rekeningmapje met opdruk. De opdruk bestaat uit “dank je wel” in verschillende talen en oogt leuk.