Vleessnijmachine

Bij HorecaRama vindt u een groot aanbod professionele vleessnijmachines voor gebruik in de horeca. De vleessnijmachines zijn verkrijgbaar in eenvoudige modellen tot zeer professionele modellen van de vleessnijmachine waarmee u zowel warme als koude vleessoorten kunt snijden en de dikte van de te snijden plakken eenvoudig is in te stellen. Ook voor andere artikelen voor vleesbereiding vindt u bij HorecaRama een ruime keus, zoals een gehaktmolen, vleeshaken en verschillende uitvoeringen van de hamklem.

Vleessnijmachine

Vleessnijmachines van HorecaRama

De keuze uit vleessnijmachines is groot. Kijk bijvoorbeeld naar een eenvoudig model dat geschikt is voor licht gebruik. Dit apparaat is geschikt als u af en toe een vleessnijmachine nodig heeft. Deze vleessnijmachine werkt geluidsarm, de snijdikte is instelbaar en de machine staat op sterke pootjes. Een professionele vleessnijmachine is beschikbaar in tal van uitvoeringen en geschikt voor de middelgrote keuken of voor intensief gebruik. Vers vlees snijden voor ontbijtbuffet of warm vlees zoals beenham snijden doet u met een vleessnijmachine van HorecaRama.

Professionele vleessnijmachine

De vleessnijmachine voor de professionele horecakeuken is bij HorecaRama verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Bijvoorbeeld een vleessnijmachine gemaakt van hoogwaardig zwaar aluminium met ingebouwd slijpapparaat. De snijdikte van deze vleessnijmachine is nauwkeurig instelbaar tussen 0 en 26mm. Een vleessnijmachine van zeer hoge kwaliteit! Een afdekhoes voor uw vleessnijmachine kunt u bij HorecaRama los bij bestellen. Kijk ook eens naar de andere producten voor voedselbereiding en vleesbewerking zoals vleeshamers en vleeshaken.

Vleessnijmachines en andere producten voedselbereiding

U kunt bij HorecaRama alles aanschaffen voor uw professionele horecakeuken. Vleessnijmachines, vleeshaken en vleesvormen maar ook alles voor het snijden van groenten zoals een groente snijmachine met tal van snijschijven en allerlei soorten messen en andere snijders. Na het snijden van uw vlees kunt u het ook verpakken met behulp van een vacumeermachine. Kijk voor een professionele vleessnijmachine, een vleeshamer of een kaassnijmachine naar het ruime assortiment horecabenodigdheden van HorecaRama, uw Horecaspecialist.

 

Vraag en antwoord over de Vleessnijmachine:

Waar wordt een vleessnijmachine voor gebruikt?

Met een vleessnijmachine kunnen warme en koude vleessoorten eenvoudig en snel gesneden worden. De dikte van de plakken die u wilt snijden kunt u eenvoudig instellen. Denk hierbij aan vleessoorten zoals ham of carpaccio. Een vleessnijmachine heeft een glad mes waarmee u dunne plakjes kunt snijden.

Welke soorten van de vleessnijmachine zijn er?

De vleessnijmachine is er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er modellen van de vleessnijmachine waarvan het mes een diameter heeft van 22cm. Daarnaast zijn ze er ook soorten met een diameter van 25cm of bijvoorbeeld met een diameter van 30cm. Het is handig om na te gaan hoe intensief u gebruikmaakt van de vleessnijmachine.

Welke benodigdheden voor de vleessnijmachine zijn er?

Voor de vleessnijmachines zijn er verschillende soorten losse messen verkrijgbaar. Er is onder andere een gekarteld mes van 275mm en een antikleeflaag mes van 275mm. Deze messen zijn er ook in de variant met een afmeting van 300mm. Wel moet erop letten of de messen passen op uw vleessnijmachine. Dit kan verschillen per model.