Staande koelvitrine

En staande koelvitrine biedt plaats aan meer producten dan een vitrine tafelmodel. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit allerlei apparatuur voor koeling waaronder uit verschillende staande koelvitrines. De koelvitrines zijn verkrijgbaar van verschillende bekende merken waaronder Polar en Saro. U bent bij HorecaRama dan ook zeker van kwaliteit en een lange levensduur van uw koelapparatuur. Kies uit meerdere mogelijkheden als u een staande koelvitrine voor gebruik in de horeca wilt aanschaffen.

Staande koelvitrine

Staande koelvitrine bij HorecaRama

De staande koelvitrine is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De inhoud van de koelvitrines varieert tussen de 135 liter en 550 liter. Alle staande koelvitrines van HorecaRama zijn mooi vormgegeven en geschikt voor plaatsing in uw hotel en restaurant. Kies tussen een hoog model koelvitrine of juist een brede. De hoge modellen zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor het tentoonstellen van grotere producten zoals een taart. U kunt bij HorecaRama ook een gebaksvitrine bestellen voor dit doel. De brede staande koelvitrine is bij uitstek geschikt voor het tentoonstellen van veel kleinere producten zoals broodjes en snacks. Uw gasten hebben zo in één oogopslag goed zicht op uw lekkernijen.

Grote staande koelvitrine

Een grote staande koelvitrine stelt u in staat veel producten aan te bieden. In een dergelijke vitrine kunt u zowel dranken als snacks plaatsen. De grote staande koelvitrine van het bekende merk Bartscher heeft een inhoud van 550 liter en is gemaakt van roestvrijstaal. Rondom voorzien van 3-laags veiligheidsglas. Verder is deze staande koelvitrine uitgerust met LED verlichting en automatische ontdooifunctie. Deze staande koelvitrine is voorzien van wielen voor eenvoudig verplaatsen. U kunt bij HorecaRama ook losse wielensets voor de staande koelvitrine aanschaffen.

Professionele staande koelvitrine

Wilt u zeker zijn van kwaliteit en apparatuur die geschikt is voor professioneel gebruik in de horeca ga dan naar horecagroothandel HorecaRama. U heeft een grote keuze uit onder meer koelapparatuur waaronder staande koelvitrines. Ook vindt u een gevarieerd assortiment koelvitrines tafelmodel, gebaksvitrines en andere koelapparatuur.