Doorgeefluik

Bij horecagroothandel HorecaRama heeft u een uitgebreide keuze uit allerlei horecabenodigdheden van roestvrijstaal. Bij de afdeling roestvrijstaal vindt u onder meer kasten, planken, spoeltafels en spoelbakken voor een professionele inrichting. Een doorgeefluik van roestvrijstaal behoort eveneens tot het assortiment van HorecaRama. De voordelen van roestvrijstaal zijn groot: eenvoudig te reinigen, een lange levensduur en artikelen die gemaakt zijn van roestvrijstaal hebben een mooie uitstraling.

Combineer uw aankopen zoals een roestvrijstalen doorgeefluik, onderkasten en werktafels voor een optimale inrichting van uw professionele horecakeuken.

Doorgeefluik

Het roestvrijstalen doorgeefluik van HorecaRama

Het roestvrijstalen doorgeefluik van HorecaRama is ideaal voor bijvoorbeeld tussen de keuken en de bar. U kunt met behulp van een doorgeefluik veel voetstappen én tijd besparen. Het doorgeefluik is voorzien van een contragewicht en vervaardigd volgens de geldende brandveiligheidseisen. U kunt kiezen voor het roestvrijstalen doorgeefluik met standaard afmetingen, met een opening van 60x42cm en geschikt voor muren met een dikte van 10cm. Indien het standaard roestvrijstalen doorgeefluik niet geschikt is voor uw pand, dan kunt u bij HorecaRama een roestvrijstalen doorgeefluik op maat laten maken.

Roestvrijstalen doorgeefluiken en andere benodigdheden

Het aanbod producten gemaakt van roestvrijstaal is bij HorecaRama zeer uitgebreid. Naast het doorgeefluik vindt u een groot aanbod artikelen voor de keuken zoals werkbanken, kasten en onderkasten, spoelbakken en werktafels. Er zijn ook veel roestvrijstalen kookapparatuur, potten en pannen, bestek en andere accessoires verkrijgbaar bij HorecaRama. Bent u op zoek naar een uitgebreid assortiment artikelen gemaakt van roestvrijstaal kijk dan eens naar het ruime aanbod van HorecaRama waaronder het doorgeefluik van roestvrijstaal. Uiteraard heeft u ook een ruime keuze uit producten van onder meer hout en kunststof. HorecaRama heeft een groot assortiment producten van bekende merken zodat u zeker weet dat uw aanschaf van goede kwaliteit is.