Champagnefles afsluiter

Champagne wordt geschonken bij feestelijke gelegenheden zodat een feestelijke champagnefles afsluiter goed van pas komt. Indien uw gasten de champagnefles aan tafel hebben dan is een wijnkoeler en leuke champagnefles afsluiter een must. In de webshop van HorecaRama vindt u alles op het gebied van drankbenodigdheden en andere barbenodigdheden zoals schenktuitjes, wijnkoelers en flesopeners en ook verschillende champagnefles afsluiters.

Champagnefles afsluiter

Soorten champagnefles afsluiters

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een champagnefles afsluiter van kunststof, van roestvrijstaal of van rubber. Van deze drie materialen zijn meerdere modellen champagnefles afsluiters beschikbaar. Kijk in de webshop om onze champagnefles afsluiters te vergelijken en uw keuze te maken. U kunt kiezen voor een eenvoudig model tot een deluxe champagnefles afsluiter.

Voordelen van het gebruik van een champagnefles afsluiter

Door een champagnefles na opening weer af te sluiten worden de bubbels behouden en blijft de champagne volledig op smaak en prikkelend. U wilt uw gasten het beste inschenken en voorzetten dus een champagnefles afsluiter is een must. Wilt u echter niet steeds de champagnefles afsluiter afnemen en weer op de fles zetten kies dan voor een champagnefles afsluiter waarbij kan worden uitgeschonken zonder dat de afsluiter moet worden verwijderd. HorecaRama heeft ze!

Een champagnefles afsluiter en andere drankbenodigdheden

Alles wat u nodig heeft voor uw bar, hotel, restaurant of café vindt u bij horecaspecialist HorecaRama. Ook voor de thuiskok leveren wij alles wat nodig is, inclusief verhuur van diverse benodigdheden. Een champagnefles afsluiter kopen bij HorecaRama? Kijk ook eens verder op de website zodat u andere drankbenodigdheden en barbenodigdheden op elkaar kunt afstemmen. Het creëren van eenheid in uw onderneming komt immers de uitstraling ten goede. U kunt uw producten geheel op elkaar afstemmen, van dienblad tot bestek, servies, glazen ophangrekken, glazen én uw champagnefles afsluiter.