Elektromagnetische gaskleppen

In een horeca keuken is iedereen altijd druk in de weer en elektromagnetische gaskleppen zorgen voor extra veiligheid. Wie wil dat nou niet! Wij hebben elektromagnetische gaskleppen in verschillende varianten. Zo is er een gasklep met een diameter van 2,2 cm, een van 2,5 cm en een van 3,5 cm (binnendraad). Door gebruik te maken van een puntstuk kunt u eenvoudig ieder formaat leiding aansluiten op de gasklep.  Bekijk hieronder ons ruime aanbod.

Elektromagnetische gaskleppen

Wat is de werking van elektromagnetische gaskleppen

De werking van elektromagnetische gaskleppen is vrij eenvoudig. Ze zijn een belangrijk onderdeel in uw horeca keuken en ze zijn er om aan te sluiten aan uw gastoevoer. De gaskleppen zijn er voor de veiligheid van u en uw personeel en zorgen ervoor dat er geen gas wordt gebruikt als er geen afzuiging is op dat moment. De gastoevoer gaat wel weer open als ook de afzuiging aan gaat en gaat werken. Zo is de veiligheid in een drukke keuken gewaarborgd. Door gebruik te maken van een (pers)puntstuk kunt u de huidige leiding bij u op locatie eenvoudig laten aansluiten op de elektromagnetische gasklep, deze puntstukken kunnen bij verschillende bouwmarkten worden aangeschaft. Om het juiste puntstuk te kiezen hoeft u alleen de dikte van de leiding op te meten en vervolgens een passend puntstuk te kiezen met een buitendraad dat past in de gasklep. Een (pers)puntstuk kan er als volgt uitzien:

Puntstuk gasklep

Elektromagnetische gaskleppen en andere benodigdheden voor in de keuken

Naast de elektromagnetische gaskleppen hebben wij bij HorecaRama ook andere benodigdheden die een perfecte aanvulling zijn voor in uw keuken. Zo zijn er losse motoren te vinden voor een afzuigkap, maar ook een volledige afzuigkap inclusief motor of een afzuigkap zonder motor. Wacht niet langer en ga op onderzoek uit!