Messenmagneet

Met behulp van een messenmagneet bergt u uw messen handig en snel op, waar u maar wilt. Hang een messenmagneet aan de muur in de buurt van uw werktafel zodat u altijd de benodigde messen binnen handbereik heeft. Een messenmagneet biedt uitkomst in elke professionele horeca keuken en bij HorecaRama kiest u uit een gevarieerd aanbod messenmagneten gemaakt van kunststof die ook aan de wand kunnen worden bevestigd.

Messenmagneet

Messenmagneet bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende messenmagneten in meerdere maten. Kijk bijvoorbeeld naar de messenmagneet gemaakt van kunststof, verkrijgbaar in de lengtematen 33 cm, 45 of 60 cm en voorzien van twee magneetstrippen. U kunt ook kiezen voor een messenmagneet met een extra krachtige magneet. Deze uitvoering is eveneens verkrijgbaar in verschillende maten en de benodigde bevestigingsbenodigdheden worden meegeleverd. Kijk in de webshop van HorecaRama om alle messenmagneten te vergelijken en uw keuze te maken.

Afdeling messen en snijders

Bij de Afdeling messen en snijders van HorecaRama vindt u honderden producten speciaal afgestemd op gebruik in de horeca. Naast een groot aanbod messen kiest u ook uit allerlei accessoires zoals een messenmagneet. Het assortiment messen bestaat uit koksmessen en allerlei andere messen die voortdurend worden gebruikt in de professionele keuken. Ook bijzondere messen zoals een kaasmes, Doner kebab mes, groente snijders of wiegmessen koopt u bij HorecaRama. Hang uw messen binnen handbereik aan een messenmagneet.

Accessoires voor messen

Bij de afdeling messen en snijders vindt u bij HorecaRama ook tal van handige accessoires zoals de messenmagneet. Kijk bijvoorbeeld naar de messenslijpers, verkrijgbaar in tal van uitvoeringen waaronder handmatig bediende en elektrische messenslijpers. Heeft u een messenmagneet nodig of andere wensen op het gebied van messen en snijders? Ga naar HorecaRama voor een uitgebreide keus uit honderden producten waaronder verschillende messenmagneten.