Koperpoets

Voor het beschermen van koper gebruikt u het beste speciale koperpoets. Koperpoets geeft uw koperen voorwerpen een mooie glans. Dof uitziend koper is immers niet mooi. Met behulp van speciale koperpoets kunt snel en gemakkelijk uw koper weer laten stralen. HorecaRama heeft bij de afdeling schoonmaakartikelen koperpoets in het assortiment, naast tal van andere mogelijkheden op het gebied van schoonmaak zoals bezems, emmers en allerlei verschillende soorten doeken voor gebruik in de horeca.

Koperpoets

Koperpoets in het assortiment van HorecaRama

De afdeling schoonmaakartikelen van HorecaRama is bijzonder uitgebreid en u vindt ook koperpoets in het assortiment. Heeft u niet zoveel koperen materialen dan kunt u volstaan met de aanschaf van de kleinere pot koperpoets die een inhoud heeft van 750 gram. Wilt u vaak en veel koper poetsen dan schaft u beter de grote pot met een inhoud van 5 kilo aan. Beide potten koperpoets zijn geschikt voor koperen voorwerpen zowel binnenshuis als buitenshuis.

Koperpoets en andere schoonmaakartikelen

Naast het beschermen en laten glazen van uw koperen voorwerpen met behulp van koperpoets wilt u alle delen van uw hotel en restaurant schoon en netjes houden. Met name de keuken is daarbij belangrijk in verband met de hygiëne. Ook in de keuken vindt u materialen die moeten worden gepoetst met koperpoets, maar ook doeken zoals handdoeken, koksdoeken en dweilen zijn belangrijke onderdelen van uw reinigingsbenodigdheden. Kijk naar het ruime assortiment schoonmaakartikelen van HorecaRama voor de schoonmaak van uw volledige pand, inclusief keuken en uw koperpoets voor koperen voorwerpen.

Uitgebreid assortiment: koperpoets, linnenzakwagens en kruimelvegers

Het aanbod schoonmaakartikelen is bij HorecaRama zeer gevarieerd en compleet. U kunt bij HorecaRama terecht voor een kleine of grote pot koperpoets, maar ook voor een kruimelveger, bezem en borstel, handendrogers voor de toiletten, vloertrekkers en emmers. Wat u ook zoekt op het gebied van de schoonmaak, van koperpoets tot schoenpoetsmachine, u vindt het bij HorecaRama.