Tekstbordjes

Tekstbordjes kunt u in uw horecaonderneming op veel verschillende manieren gebruiken. Aanwijzingen voor gasten bijvoorbeeld, of voor uw personeel. Het afsluiten van bepaalde ruimtes, het aangeven van de nooduitgang en het reserveren van tafels zijn allemaal zaken die u gemakkelijk en eenvoudig aangeeft door tekstbordjes te gebruiken. Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment tekstbordjes voor verschillende doeleinden.

Tekstbordjes

Tekstbordjes voor duidelijkheid

Gasten zoeken de weg in uw restaurant of hotel. Waar bevinden zich de toiletten, mag mijn hond ook mee naar binnen, waar kan ik WIFI gebruiken? Door het plaatsen van tekstbordjes vinden uw gasten snel wat zij zoeken. Plaats een tekstbordje “verboden voor honden” bij de voordeur als honden niet welkom zijn. Wilt u zoveel mogelijk rust in uw restaurant, kies dan voor een tekstbordje waarop is aangegeven dat telefoneren in uw restaurant niet is toegestaan. Vaak is het verplicht om duidelijk aan te geven waar zich de nooduitgang bevindt en ook hiervoor vindt u geschikte tekstbordjes bij HorecaRama.

Tekstbordjes voor de organisatie

Uw personeel is ook gebaat bij het gebruik van tekstbordjes. Met tekstbordjes “gereserveerd” kan snel een tafel worden bezet voor gasten die u verwacht. Tafelnummers zijn onmisbaar voor grotere restaurants en u vindt bij HorecaRama dan ook een grote keuze uit tekstbordjes speciaal voor tafelnummering. Veel tekstbordjes zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een zelfklevende laag zodat u de bordjes gemakkelijk kunt bevestigen op de gewenste plek.

Tekstbordjes en andere horeca decoratie

De tekstbordjes van HorecaRama vindt u bij de afdeling decoratie en tafelartikelen. U vindt bij deze afdeling tal van horeca artikelen speciaal voor de inrichting van uw hotel en restaurant zoals wijnrekken, kaarsenstandaards, menukaarten en een groot assortiment tekstbordjes. Speciaal voor de aankleding van uw tafel zijn onder meer windlichten, vaasjes en peper en zoutstellen geschikte artikelen. Kijk eens rond bij HorecaRama voor tekstbordjes en andere decoratie artikelen.