Tafelmodel ijsvitrine

Een Tafelmodel ijsvitrine is ideaal om een aantal heerlijke smaken schepijs te presenteren. De vitrine kan in het zicht van uw gasten geplaatst worden zodat het ijs voor iedereen goed zichtbaar is, iets wat de verkoop zeker zal stimuleren! De tafelmodellen ijsvitrines hebben per model een andere capaciteit. In sommige kunnen bijvoorbeeld 8 1/6 Gastronormbakken en in andere kunnen bijvoorbeeld 3 5 liter ijsbakken. Bekijk hier al onze verschillende soorten.

Tafelmodel ijsvitrine

Tafelmodel ijsvitrines voor de horeca

Onze tafelmodel ijsvitrines zijn uitstekend geschikt voor gebruik in verschillende soorten horecagelegenheden. Bijna iedere horecazaak heeft ijs op de menukaart staan. Een kleine tafelmodel ijsvitrine is ideaal om het ijs overdag in te bewaren en presenteren. De vitrine kan bijvoorbeeld in de keuken geplaatst worden waar het personeel eenvoudig het ijs uit kan scheppen, maar de vitrine kan ook bij de bar geplaatst worden. In dat geval kunnen uw gasten de heerlijke ijssmaken goed zien en zullen zij wellicht eerder geneigd zijn een ijsje te bestellen! De tafelmodel ijsvitrines zijn uitstekend geschikt voor schepijs, maar er kunnen ook losse verpakte ijsjes in gepresenteerd worden. 

Verschillende soorten Tafelmodel ijsvitrines

Onze tafelmodel ijsvitrines zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. De apparaten hebben allemaal een transparant/ glazen deksel zodat de inhoud goed zichtbaar is. De hoeveelheid ijs die in de vitrine gepresenteerd kan worden, is afhankelijk van het type ijsvitrine. IJssalons maken vaak gebruik van 5 liter ijsbakken. Wij hebben een aantal vitrines waar deze 5 Liter bakken precies in passen. Deze vitrines zijn beschikbaar voor 2, 3 en 4 vijf liter ijsbakken. Wij hebben ook verschillende tafelmodel ijsvitrines waar Gastronormbakken in kunnen. Hier kunnen 8 1/6 Gastronormbakken in, dan kunt u maar liefst 8 verschillende smaken presenteren. Het is ook mogelijk om er bijvoorbeeld 4 1/3 Gastronormbakken in te plaatsen. Derhalve heeft u minder smaken, maar de bakken hebben wel veel meer inhoud.

Professionele ijsvitrines voor ijssalons

De ijsvitrines op deze pagina zijn allemaal compacte tafelmodellen. Bent u een ijssalon of heeft u veel verschillende soorten schepijs? Dan zijn deze vitrines wellicht te klein voor u. Neem in dat geval eens een kijkje bij ons Staande schepijsvitrines. Hier ziet u al onze professionele vitrines waar veel verschillende soorten ijs gepresenteerd kan worden. Er zijn modellen met een capaciteit van maar liefst 16 5 liter bakken! Daarnaast zijn er schepijsvitrines met onderkoeling, waar u de voorraad schepijs dichtbij kunt bewaren. Wenst u het schepijs voor een langere periode of bijvoorbeeld in de nacht te bewaren? Dan adviseren wij altijd een Schepijs bewaarkast. Ook deze zijn verkrijgbaar bij HorecaRama!

Bent u op zoek naar horeca apparatuur of heeft u vragen over bepaalde apparaten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!