Standaard model - vanaf 18kg/24u

Op deze pagina ziet u al onze professionele ijsblokjesmachines met vaste wateraansluiting en waterafvoer. Deze machines zijn al verkrijgbaar met een capaciteit van 18 kilo ijsblokjes per 24 uur, tot maar liefst 165 kilo per 24 uur! Mocht u behoefte hebben aan nog meer ijsblokjes? Ook dat is geen probleem! Hier hebben wij een aparte categorie voor, namelijk de ijsblokjesmachines met externe bunker. Scrol rustig door onze verschillende ijsblokjesmachines, of gebruik de filters om gericht en snel bij de gewenste machine uit te komen.

Standaard model - vanaf 18kg/24u

IJsblokjesmachines van HorecaRama

Onze hoogwaardige ijsblokjesmachines zijn geschikt voor intensief gebruik en dankzij ons enorme assortiment, hebben wij voor iedere gelegenheid de juiste machine beschikbaar. Onze ijsblokjesmachines op deze pagina produceren tussen de 18 en 165 kilo per 24 uur en hebben een bunker inhoud vanaf 4 tot maar liefst 75 kilo. Mocht u nog twijfelen over hoeveel kilo u per dag nodig heeft kunt u onze video bekijken waarin wij uitleggen hoeveel 1 kilo ijsblokjes is

De juiste ijsblokjesmachine kiezen

Naast de productiecapaciteit per 24 uur en de bunkerinhoud, is een ander belangrijk onderdeel bij het aanschaffen van een nieuwe ijsblokjesmachine het kiezen van het type ijsblokjes. De machines op deze pagina hebben holle of volle ijsblokjes. De holle ijsblokjes werken met een pinsysteem waar kegelvormige ijsblokjes geproduceerd worden. De volle ijsblokjes worden gemaakt door middel van een sproeisysteem. Deze volle ijsblokjes zijn over het algemeen helderder en sterker dan de kegelvormige, wat er voor zorgt dat deze minder snel smelten. 
Naast holle of volle ijsblokjesmachines hebben wij ook diverse machines die crushed ijs of schilferijs produceren.

Een luchtgekoelde of watergekoelde ijsblokjesmachine?

Over het algemeen zijn er twee soorten ijsblokjesmachines; luchtgekoelde of watergekoelde modellen. Maar wat is nou precies het verschil en wanneer heb je bijvoorbeeld een luchtgekoelde ijsblokjesmachine nodig? Komt de machine op een warme omgeving te staan, of wordt deze ergens ingebouwd? Dan is het beter om voor een watergekoelde ijsblokjesmachine te kiezen. Deze koelt de compressor door middel van water (door een vaste wateraansluiting). 
Een luchtgekoelde ijsblokjesmachine is wat energiezuiniger dan een watergekoelde variant. De luchtgekoelde machines hebben rondom wat meer ruimte nodig zodat deze verse lucht kan verzamelen om zichzelf te koelen, daarnaast is een luchtgekoelde ijsblokjesmachine wat minder goed bestand tegen hogere omgevingstemperaturen. 

Heeft u meer advies nodig bij het aanschaffen van een ijsblokjesmachine? Neem gerust contact met ons op!