Horeca dienbladen

Wilt u horeca dienbladen kopen en daarbij kunnen kiezen uit veel verschillende modellen ga dan naar de webshop van HorecaRama. In de webshop vindt u alles wat nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering waaronder een groot scala aan barbenodigdheden. Horeca dienbladen in alle soorten en maten vindt u bij HorecaRama: ronde horeca dienbladen, vierkante en ook antislip horeca dienbladen. De keuze van de meest geschikte dienblad hangt af van uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw bedrijf. Uw keuze hangt ook af van de vraag waarvoor u het horeca dienblad wilt gebruiken.


Het meest geschikte horeca dienblad kiezen

Wilt u alleen drankjes kunnen rondbrengen met uw horeca dienblad dan wordt meestal gekozen voor een rond of antislip dienblad met opstaande rand. Ook zijn er hiervoor ovale dienbladen. Als u ook gerechten wilt vervoeren dan is het verstandiger te kiezen voor een vierkant of rechthoekig horeca dienblad. Ook de uitstraling van het horeca dienblad is van belang. Zoekt u een bepaalde kleur of een horeca dienblad met een bepaalde uitstraling? HorecaRama heeft een groot aanbod aan dienbladen zodat u altijd vindt wat u zoekt.  Tenslotte is ook prettig als het horeca dienblad gemakkelijk kan worden schoon gemaakt zodat u ’s avonds niet uren hoeft te schrobben op vieze dienbladen.

Antislip horeca dienbladen

Als u veel dranken moet rondbrengen, ook naar uw buitenterras, dan wordt er veel gelopen met horeca dienbladen met volle glazen, een horeca dienblad vasthouden kan dan soms een uitdaging zijn. Maar een antislip horeca dienblad brengt dan veel voordelen met zich mee. Bij HorecaRama is er een breed aanbod aan antislip horeca dienbladen, zowel ronde als vierkante en met of zonder opstaande rand. Deze horeca dienbladen zijn gemaakt van laminaat of glasvezelversterkt, vaatwasbestendig en slagvast. Zowel ronde als vierkante antislip horeca dienbladen van verschillende afmetingen zijn verkrijgbaar.

Ronde en vierkante horeca dienbladen

Bij HorecaRama zijn ook horeca dienbladen met een leuke print te koop, in verschillende afmetingen. De ronde en vierkante horeca dienbladen zijn overzichtelijk gerangschikt in de webshop van HorecaRama zodat u in één oogopslag ziet van welke materialen de dienbladen zijn gemaakt en welke afmetingen de dienbladen hebben. Voor de fastfood restaurant en cafetaria's biedt HorecaRama zeer voordelige kleinere variant fastfood dienbladen aan. Kijk ook eens in de webshop van HorecaRama naar andere barbenodigdheden, het aanbod is zeer gevarieerd en u vindt alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming.