Serveerschaal

Een serveerschaal is eigenlijk een aantrekkelijke uitvoering van een dienblad. Een serveerschaal is bijvoorbeeld gemaakt van bijzonder materiaal zoals hout of heeft een aparte vormgeving. Gerechten komen geheel tot hun recht op een serveerschaal: bijvoorbeeld visfilet op een serveerschaal in de vorm van een vis. Wilt u uw gerechten op een aantrekkelijke en bijzondere manier presenteren, bijvoorbeeld bij een buffet, kijk dan eens naar het grote aanbod serveerschaal van HorecaRama.

Serveerschaal

Het aanbod serveerschaal van HorecaRama

Het aanbod aan serveerschalen bij HorecaRama is bepaald groot te noemen: ronde, vierkante, ovale of bijzonder vormgegeven serveerschalen. Ook de materialen waarvan de serveerschalen zijn gemaakt kent een grote variatie: van hout, kunststof of roestvrijstaal en ook de kleurstellingen zijn verschillend. Zo zijn bij HorecaRama speciale serveerschalen voor het serveren van sushi ook in zwart verkrijgbaar. Alles wat u nodig heeft voor uw catering, waaronder de mooiste serveerschaal vindt u bij HorecaRama.

Voorbeelden van serveerschalen

Indien u een roestvrijstalen serveerschaal zoekt, dan heeft u bij HorecaRama de keus uit ronde, vierkante en ovale vormen die allemaal in verschillende grootte verkrijgbaar zijn. U kunt deze serveerschalen goed met elkaar combineren zodat u een mooi geheel heeft voor bijvoorbeeld een buffet of een bedrijfskantine. Daarnaast is er een flink assortiment serveerschalen van kunststof waaronder ook van melamine. Melamine is bijzonder sterk: breukbestendig en vaatwasmachinebestendig. Dit is slechts een greep uit het grote aanbod serveerschalen van HorecaRama.

Bijzondere serveerschalen

Als hotel, restaurant maar ook als cateringbedrijf wilt u uw gerechten zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Zoekt u een bijzonder serveerschaal voor het serveren van gerechten dan heeft u bij HorecaRama een uitgebreide keus. Enkele voorbeelden van bijzondere serveerschalen zijn een maanvormig serveerschaal van roestvrijstaal, verschillende serveerschalen van essenhout of serveerplanken in de vorm van een vis. De serveerplank in de vorm van een vis heeft een kop en staart van roestvrijstaal. Kijk ook eens naar de andere producten speciaal voor cateringbedrijven zoals cateringboxen, broodmanden, fruitmanden en serveerwagens.