Melkkan

Melkkannen worden veel gebruikt in hotels en restaurants. Kleine melkkannetjes voor op de tafels, zodat uw gasten zichzelf kunnen bedienen. Grotere melkkanen voor in de keuken of op een buffet zoals bij het ontbijtbuffet. Bij een buffet zijn zowel melkkannen nodig voor verse melk als voor warme melk. HorecaRama heeft verschillende soorten melkkannen in het assortiment, voornamelijk gemaakt van roestvrijstaal. Combineer uw melkkan voor op tafel met een bijpassend suikerpotje, eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama. U vindt alle melkkannen bij de afdeling horeca koffie en thee.

Melkkan

De melkkannen van HorecaRama

Wat u ook zoekt, HorecaRama heeft melkkannen voor elke gelegenheid: kleine melkkannetjes voor op tafel maar ook grote melkkannen voor op een buffet. Kijk bijvoorbeeld naar de melkkannetjes gemaakt van roestvrijstaal die beschikbaar zijn in allerlei verschillende maten. De kleinste melkkan is geschikt voor 0,15 liter melk, room of water. De inhoud van de melkkannen loopt trapsgewijs op in zes uitvoeringen tot een inhoud van 2 liter. Handige melkkannetjes die u overal in uw hotel en restaurant kunt gebruiken. U vindt bij HorecaRama nog twee dergelijke lijnen voor melkkannetjes, waaronder een meer ronde vorm, eveneens gemaakt van roestvrijstaal.

Melkkannen voor koffie en thee

Hoewel melkkannen voornamelijk worden gebruik voor koffiemelk in de koffie, kan een melkkannetje ook bij de thee worden geserveerd, vooral bij een High Tea. Melkkannen kunnen worden ingezet bij een buffet en worden gevuld met melk of room maar ook met water of warme chocolademelk. Ook in de keuken kan een melkkan goed van pas komen bijvoorbeeld als u gerechten wilt bereiden waarbij u regelmatig warme of koude melk wilt gebruiken. Ga voor al uw melkkannen naar HorecaRama, uw horecaspecialist.

Melkkannen en andere horecabenodigdheden

Horecaondernemingen zoals hotels en restaurants hebben allerlei zaken nodig voor een optimale bedrijfsvoering. Melkkannen in soorten en maten maar ook borden en bestek, professionele keuken apparatuur en heet water machines, koffiemachines of barkoeling. Voor al uw benodigdheden op het gebied van horeca, waaronder melkkannen, heeft u bij HorecaRama een uitgebreide keuze.