Overig

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw horeca apparatuur. Van grote keukenmachines tot bestek en van ovens tot porselein, u bent bij ons aan het juiste adres. In deze categorie ziet u diverse producten verzameld die niet in andere algemene categorieën thuishoren.

Overig

Snel tortilla's maken met onze tortillapers

Eén van de producten in deze categorie is de Tortillapers voor het maken van tortilla's met een diameter van 20 centimeter. De tortilla's of taco's worden in een handomdraai gemaakt, door alleen een bol in het middel van de pers te leggen en deze vervolgens aan te drukken. Hierna zijn de gemaakte tortilla's klaar voor de pan!

Op zoek naar neteldoek of tandenstokers?

Ook voor katoenen neteldoeken die gecertificeerd zijn voor voedsel bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Deze neteldoeken zijn ideaal voor het stomen van voedsel zoals desserts of voor het zeven van natte substanties. Bent u op zoek naar tandenstokers? Kijk dan eens naar de individueel verpakte tandenstokers. Deze gaan per doosje van 1000 stuks en zijn gemaakt van kunststof zodat deze niet kunnen splinteren.

Bent u op zoek naar andere producten voor in de horeca maar kunt u deze niet vinden? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!