Voedseldozen

In de keuken van een restaurant wordt veel gewerkt met voedseldozen. Er is altijd een voorraad vers voedsel, een voorraad voorbewerkt voedsel en ook resten worden bewaard. HorecaRama heeft daarom een groot assortiment voedseldozen zodat u altijd de gewenste voedseldoos vindt. De voedseldozen zijn uitgevoerd in de GN maten, zodat u zeker bent aan alle eisen te voldoen. GN staat voor gastronorm, hetgeen betekent dat de voedseldozen voldoen aan de internationale normering. Kijk naar het grote assortiment voedseldozen van HorecaRama.

Voedseldozen

Perfecte voedseldozen van HorecaRama

Kies bijvoorbeeld voor de voedseldoos met luchtdicht afsluitbaar systeem. Deze voedseldoos is geschikt voor invriezen tot -40 graden maar kan ook in de magnetron tot +95 graden. Eenvoudig schoon te maken en vaatwasbestendig waardoor hergebruik van deze voedseldoos mogelijk is. Compleet geleverd met deksel, en 4 colorclips (vlees, gevogelte, groente en vis). Deze voedseldoos is verkrijgbaar in allerlei maten: hoge dozen, lage voedseldozen, smalle, brede én stapelbaar. Omdat de voedseldozen van HorecaRama zijn uitgevoerd in de GN maten passen de dozen ook eenvoudig in opbergrekken, kasten en serveerwagens die zijn afgestemd op het formaat van GN voedseldozen.

Voedseldozen van polypropyleen

Een andere keuze voor een voedseldoos kan zijn de voedseldoos gemaakt van polypropyleen. Deze voedseldozen zijn eveneens geschikt voor zowel vriezer als magnetron, voorzien van deksel, vaatwasbestendig en stapelbaar. Voedseldozen die volledig geur- en smaakvrij zijn en beschikbaar in heel veel verschillende afmetingen. Kijk in de webshop van HorecaRama voor nog veel meer mogelijkheden als u op zoek bent naar een voedseldoos.

Voedseldozen en andere dozen voor de professionele keuken

U kunt bij HorecaRama niet alleen terecht voor voedseldozen maar ook voor allerlei soorten bakken voor het bewaren van voedsel. Vleesbakken, restbakken, stapelbakken en allerlei andere bakken en voedseldozen. HorecaRama levert alles voor uw professionele keuken: potten en pannen, serveerschalen, messen en snijders, GN bakken en voedseldozen in tal van afmetingen.