Isoleerkan

Bij HorecaRama kunt u terecht voor het aanschaffen van een professionele isoleerkan voor het bewaren en uitschenken van warme dranken zoals koffie en thee. Het assortiment isoleerkannen van HorecaRama is uitgebreid en u vindt veel verschillende mogelijkheden. Kleine isoleerkannen maar ook grote met een inhoud tot wel 4 liter. U heeft keuze uit allerlei verschillende kleuren en modellen zoals een isoleerkan van roestvrijstaal of van kunststof in goudkleur en andere kleuren zoals geel, rood en blauw.

Isoleerkan

Het assortiment isoleerkannen

De kleine isoleerkan voor 0,5 liter koffie of thee is gemaakt van kunststof in de kleuren zwart en goud. Deze isoleerkan heeft een mooie uitstraling en is ook beschikbaar in een uitvoering geschikt voor 1 liter of 2 liter. Veel isoleerkannen hebben een inhoud variërend van 1 tot 2,5 liter. De isoleerkan gemaakt van kunststof heeft een inhoud van 1 liter en is beschikbaar in de kleuren rood, blauw en wit. Isoleerkan “Shine” is volledig gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal en is beschikbaar met een inhoud van 0,75 liter tot 1,5 liter. Bij HorecaRama heeft u veel keuze uit verschillende isoleerkannen.

Isoleerkannen: pompkan

De grotere isoleerkannen zijn meestal uitgevoerd met een pomp, de zogenaamde pompkan. Kijk eens naar de pompkan gemaakt van roestvrijstaal met draaibare voet en peilglas die de inhoud weergeeft en is voorzien van een kraantje. De grotere isoleerkannen met een inhoud van 2,5 liter of 4 liter zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal en hebben een kop van kunststof, uitgevoerd in de kleur zwart. Kijk naar alle mogelijkheden voor de aanschaf van een professionele isoleerkan voor uw hotel of restaurant om uw keuze te maken.

Isoleerkannen en andere koffie en thee benodigdheden

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw benodigdheden voor het bereiden en serveren van koffie en thee en andere warme dranken. U vindt veel verschillende modellen isoleerkannen maar ook koffiezetapparaten, theedozen en diverse accessoires zoals koffiefilters en suikerpotjes. Ga naar HorecaRama voor de aanschaf van uw professionele isoleerkan.