Soda siphon

Het gebruik van een soda siphon, ook wel sifon, heeft veel voordelen. Met een soda siphon heeft u altijd vers bruisend water bij de hand. Bruisend water is één van de meest gebruikte vloeistoffen achter de bar. Een glas bruisend water, in frisdrank of in cocktails bijvoorbeeld. Veel cocktails bestaan gedeeltelijk uit bruisend water. Om te voorkomen dat u een grote voorraad flessen in de opslag moet hebben met alle gesjouw van dien, kunt u bij HorecaRama een soda siphon en de bijbehorende patronen aanschaffen.

Soda siphon

Soda siphon kopen bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een soda siphon in standaard of in luxe uitvoering. De soda siphon is eenvoudig in gebruik. U vult de siphon met koel water, sluit de siphon af met de dop en plaatst een soda siphon patroon. Na enkele keren schudden van de siphon is deze gereed voor gebruik.

De luxe uitvoering van de soda siphon is stijlvol, gemaakt van BPA vrij kunststof en voorzien van een metalen sluiting. Deze soda siphon mag worden gezien! Ook voor de bijbehorende patronen die het benodigde koolzuur afgeven, gaat u naar HorecaRama. Soda siphon patronen worden geleverd in doosjes van 10 stuks.

Soda siphon en andere barbenodigdheden

Bij de afdeling barbenodigdheden van HorecaRama vindt u naast een soda siphon alles wat u verder nodig heeft voor de bar van uw hotel of restaurant. rietjes voor in flesjes, glazen en cocktails, stampertjes, dienbladen, wijnkoelers en tal van andere benodigdheden. Voor het maken van cocktails heeft u niet alleen soda siphon nodig maar ook ijsblokjes die u eenvoudig maakt met de ijsblokjesmachine van HorecaRama.

Van soda siphon tot afwasborstel

Alles wat u nodig heeft voor uw hotel, restaurant of andere horecagelegenheid vindt u bij horeca groothandel HorecaRama. De keus uit artikelen is altijd zeer divers. Zo vindt u van veel producten een standaard of budget uitvoering, maar ook luxe uitvoeringen. Een standaard soda siphon of een siphon in luxe uitvoering, allerlei dienbladen en ook apparatuur voor de bar en voor de professionele keuken. Soda siphon nodig? Kijk naar het uitgebreide aanbod barbenodigdheden van HorecaRama.