Klein Materiaal

Om de lekkerste gerechten te bereiden wilt u de beste kookgerei en klein materiaal gebruiken. Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres: een uitgebreid aanbod klein materiaal voor iedere professionele horecakeuken. Roerspatels bijvoorbeeld vindt u in tientallen soorten en maten, van roestvrijstaal, van kunststof of van hout. Andere klein materialen zijn bijvoorbeeld peper en zout molens, trechters en vergieten. Alle klein materialen zijn in verschillende modellen en verschillende maten verkrijgbaar.


Welke klein materiaal heeft u nodig

De keuze uit het klein materiaal zal afhangen van meerdere factoren: welke gerechten bereidt u doorgaans, welke inrichting heeft uw voorkeur? Kiest u graag voor roestvrijstaal of juist voor keukengerei accessoires uitgevoerd in kunststof? Bij HorecaRama kan het allemaal, het assortiment klein materiaal is bijzonder groot. Kies uit meer dan 70 verschillende zeven: puntzeven, ronde zeven, zeven van roestvrijstaal, zeven met of zonder steel. Wat u ook zoekt op het gebied van klein materiaal, HorecaRama heeft het!

Een greep uit het aanbod klein materiaal

Op het gebied van klein materiaal heeft HorecaRama alles in huis: een zeef speciaal voor het zeven van poedersuiker bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een appelschilmachine? Een citroentrekken vindt u ook bij het klein materiaal, in vele soorten en maten en zowel voor links- als voor rechtshandigen. Ook maatbekers vindt u bij het klein materiaal van HorecaRama, in verschillende uitvoeringen, zowel van kunststof als van roestvrijstaal en wel tot 5 liter.

Klein materiaal en ander keukengerei

Stel zelf uw optimale pakket klein materiaal en keukengerei accessoires samen, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. HorecaRama heeft daarvoor alles in huis. U kunt zowel een weegschaal als uw pannen en bewaarbakken vinden bij HorecaRama maar ook een groot aanbod aan klein materiaal zoals strooiers, ophangrekken, blikopeners en vele andere benodigdheden en horeca apparatuur voor de professionele keuken.