Friteuse op gas/ propaan

Op deze pagina ziet u al onze professionele horeca friteuses op aardgas of propaangas. Sommige aardgas modellen worden geleverd met extra sproeiers, die gebruikt kunnen worden om de friteuse op propaangas aan te sluiten. Mocht u dit zelf niet kunnen verzorgen is dit iets wat wij uiteraard voor u kunnen doen. U ziet hier de verschillende friteuses op gas. Wij hebben zowel tafel- als staande modellen. De staande modellen hebben vaak nog een extra kast onderin, waar de aftapkraan te vinden is.

Friteuse op gas/ propaan

Horeca friteuses op gas

Veel van onze horeca friteuses zijn geschikt om aan te sluiten op aardgas (of propaangas). De friteuses op gas zijn over het algemeen iets duurder in aanschaf dan de elektrische soortgelijke modellen. De elektrische friteuses zijn vaak qua gebruik een grotere kostenpost vergeleken met de modellen op gas. Voor gebruik in bijvoorbeeld foodtrucks of marktkramen worden over het algemeen vaak friteuses op propaan gebruik. Deze zijn eenvoudig aan te sluiten op iedere (buiten)locatie. Dit kan met elektrische modellen nog wel eens lastig zijn omdat er altijd een stroompunt aanwezig moet zijn om deze te kunnen gebruiken. Toch niet op zoek naar een horeca friteuse op gas? Bekijk dan hier onze friteuses op 230 Volt, of onze krachtige 400 Volt friteuses.

Gas friteuses van HorecaRama

Onze horeca friteuses op gas zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. 
Heeft u niet zo veel ruimte beschikbaar, dan kunt u wellicht beter kiezen voor een tafelmodel. Tafelmodel friteuses kunnen bijvoorbeeld op een werktafel of werkbank geplaatst worden. Naast de tafelmodel frituurpannen hebben wij ook diverse staande friteuses op gas, die zijn voorzien van een onderkast. Bedenk voor het aanschaffen van een nieuwe friteuse ook goed hoeveel liter capaciteit u nodig heeft. Onze kleinste friteuses op gas hebben een inhoud van 8 liter. De grootste modellen hebben een inhoud van maar liefst 20 liter! Er zijn friteuses met 1 pan, maar ook modellen met twee pannen naast elkaar. Deze friteuses zijn ideaal voor bijvoorbeeld het frituren van frites en snacks tegelijk. Daarnaast kunnen de pannen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld op verschillende temperaturen.

Een friteuse op gas aansluiten

Het is erg belangrijk dat de friteuse op gas goed is aangesloten. Kunt u dit zelf of kent u iemand die dit voor u kan verzorgen is dat natuurlijk mooi meegenomen. Als dit niet het geval is kunnen wij u hier uiteraard bij helpen. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring met het aansluiten van professioneel horeca apparatuur. Naast het aansluiten van de friteuse kunnen wij in de meeste gevallen ook de sproeiers van de friteuse aanpassen. Hierdoor kan de friteuse op iedere locatie het perfecte resultaat leveren! Neem voor vragen over het aansluiten van horeca apparatuur gerust contact met ons op.