Horeca keukenschort

Bij HorecaRama vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment keukenschorten voor de professionele horeca keuken. Speciale keukenschorten zoals een hittebestendig schort of afwasschort maar ook veel leuke modellen in trendy kleuren en speciale kokskleding. Bij de afdeling schoonmaakmiddelen van HorecaRama vindt u verschillende horeca keukenschorten die geschikt zijn voor het werken in een warme of koude omgeving of voor het werken in een natte omgeving.

Horeca keukenschort

Bijzondere keukenschorten voor horecagebruik

In de professionele horeca keuken wordt gewerkt in omgevingen die warm zijn zodat een hittebestendig keukenschort een uitkomst kan zijn. Leunt u per ongeluk tegen een warme bakplaat dan is uw schort niet direct stuk zoals bij een gewoon keukenschort. Dit keukenschort is bestand tegen hete olie, stoom en tegen hete vloeistoffen. U kunt ook kiezen voor een horeca keukenschort dat bestand is tegen zuren. Een afwasschort zorgt ervoor dat uw kleding droog blijft. Deze horeca keukenschorten zijn beschikbaar in een halflange of lange uitvoering voor optimale bescherming.

Keukenschorten en horeca kleding

Zowel bij de afdeling schoonmaakmiddelen als bij de afdeling horeca kleding vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een keukenschort. Speciale keukenschorten zoals zuurbestendig of hittebestendig vindt u bij de afdeling schoonmaakmiddelen. Serveerschorten, halterschorten en een groot assortiment Urbanschorten vindt u bij de afdeling horeca kleding. U kunt voor al uw keukenschorten variërend van nuttig tot een keukenschort met veel uitstraling of in een bepaalde kleurstelling terecht bij HorecaRama.

Aankleding van u horeca bedrijf: keukenschort

Zorg voor een prettige en veilige werkomgeving van uw personeel door hittebestendige, zuurbestendige keukenschorten en afwasschorten ter beschikking te stellen. Ook werkschoenen of een geldschort zorgt voor meer veiligheid en comfort. U vindt alles op het gebied van horeca kleding waaronder ook koksbuizen en koksmutsen bij HorecaRama. Voor speciale keukenschorten kijkt u bij de afdeling schoonmaakartikelen.