Pita / Kapsalon oven

Voor een pita en kapsalon oven van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar HorecaRama. Een pita en kapsalon oven is ideaal voor het snel verwarmen en smelten van kaas zodat u met behulp van deze oven snel en gemakkelijk over kapsalons kunt beschikken en uw gasten zullen smullen van perfect gemaakte gerechten. Kapsalon traditioneel of volgens uw eigen recept door het toevoegen van nieuwe en andere ingrediënten. U kunt naar hartenlust variëren in bijvoorbeeld de gebruikte groenten en vlees maar ook eens een andere saus serveren of kiezen voor geraspte kaas in plaats van plakjes kaas. Ook voor accessoires zoals oven schalen of kunststof bakjes bent u bij HorecaRama aan het goede adres.

Pita / Kapsalon oven

Assortiment pita en kapsalon oven

HorecaRama biedt verschillende mogelijkheden als u een pita en kapsalon oven wilt aanschaffen. Alle modellen zijn geschikt voor professioneel gebruik in de horecakeuken. Er zijn pita en kapsalon ovens beschikbaar voor zowel gas als elektra en u kunt ook een uitvoering op propaangas aanvragen. Kies voor een pita en kapsalon oven met 2, 4 of 6 branders (gas) of voor een oven met 3 of 5 elementen (elektra). Per model staan de specificaties aangegeven maar u kunt ook contact opnemen met HorecaRama voor hulp bij uw bestelling.

Alles voor de professionele keuken

U vindt bij HorecaRama duizenden producten speciaal voor gebruik in de horeca en horeca keuken. Naast het gevarieerde assortiment pita en kapsalon ovens ook tal van andere keuken apparatuur en speciale ovens. Een Doner gyros grill, losse bakplaten en grillplaten, american grill of een kippengrill bijvoorbeeld. Ook voor onder meer een aardappelschilmachine of een beenderzaag bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Kies verder uit een gevarieerd assortiment accessoires zoals frituurmanden voor het frituren van patat, messen en snijders in tal van uitvoeringen en warmhoud producten alsmede koeling apparatuur.

 

Vraag en antwoord over de Pita kapsalon ovens:

 

Waar wordt een pita kapsalon oven voor gebruikt?

Een pita kapsalon oven is perfect om kaas binnen een korte tijd te verwarmen en te laten smelten. Deze kaas is ideaal om te gebruiken voor een kapsalon. Hiermee maakt u het gerecht meteen af! De pita kapsalon oven is een waardevolle toevoeging in uw horecagelegenheid als u heerlijke kapsalons maakt in uw horecazaak.

Welke uitvoeringen van de pita kapsalon oven zijn er?

De pita kapsalon oven is er in verschillende varianten en is geschikt voor professioneel gebruik. De oven is er met 2, 4 of 6 branders. Daarnaast is de pita kapsalon oven er met 3 of 5 elementen. De pita kapsalon ovens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat het apparaat een lange levensduur heeft en u er een lange tijd van kunt genieten.

Zijn er pita kapsalon ovens op gas en op elektra?

De pita kapsalon oven is er zowel in een gas uitvoering als in een elektrische uitvoering. De variant op gas is er een op aardgas en op aanvraag is de gas uitvoering ook beschikbaar op propaangas. Het model op gas beschikt over diverse branders en de elektrische variant beschikt over warmte elementen.