Menu
EUR

Messen sterilisator kast

Ieder restaurant doet er alles aan om een voedselvergiftiging te voorkomen. In de professionele horeca keuken vormt voedselvergiftiging een constante bedreiging maar met een messen sterilisator kast kunt u het risico daarop aanzienlijk verkleinen. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van een messen sterilisator kast zodat u zeker bent van 100% schone messen en kruisbesmetting geen kans krijgt.

3 Producten
Toon:
Hendi Messensterilisator kast - 14 messen
Hendi
Messensterilisator kast - 14 messen | Messensterilisatorkast simpel en snel bestellen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Messensterilisator kast - 14 messen | Messensterilisatorkast simpel en...
€272,25 €225,00 €242,00 €200,00
Je bespaart 11%
Beschikbaarheid laden..
 
Diamond Messensterilisatorkast - 25/30 stuks
Diamond
Messensterilisatorkast - 25/30 stuks |Diamond simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Messensterilisatorkast - 25/30 stuks |Diamond simpel en snel kopen voo...
€412,61 €341,00 €321,86 €266,00
Je bespaart 22%
Beschikbaarheid laden..
 
Messen sterilisatorkast | RVS | tot 20 messen
Messen sterilisatorkast | RVS | tot 20 messen Meer
Messen sterilisatorkast | RVS | tot 20 messen
€845,79 €699,00 €723,58 €598,00
Je bespaart 14%
Beschikbaarheid laden..
 
Toon 1 - 3 van 3
Messen sterilisator kast

Grote of kleinere messen sterilisator kast

Bij HorecaRama kiest u tussen een kleiner en groter model van de messen sterilisator kast. In een middelgrote of grote keuken zijn altijd veel messen in gebruik die regelmatig moeten worden gesteriliseerd. Zeker als er met veel verschillen soorten voedsel, vooral vlees, wordt gewerkt is het belangrijk voortdurend alert te zijn op kruisbesmetting. Een messen sterilisator kast doodt voor 99,9% de bacteriën en is geschikt voor 15 tot 20 messen. Kijk naar het assortiment van HorecaRama naar de voor u meest geschikte messen sterilisator kast.

Hygiëne in de professionele keuken

In de professionele keuken is de hygiëne van groot belang. Bij HorecaRama kunt u alles vinden voor hygiëne in de keuken en op andere plekken van uw hotel of restaurant. Een messen sterilisator kast voor het steriliseren van messen bijvoorbeeld. Maar ook een grote keus uit schoonmaakmiddelen en aanverwante producten zoals emmers en vegers. Ook uw personeel kunt u zo hygiënisch mogelijk kleden met het uitgebreide aanbod bedrijfskleding van HorecaRama. Voor messen en snijders en alle andere benodigdheden voor hotel en restaurant waaronder een messen sterilisator kast gaat u naar HorecaRama.

Messen sterilisator kast en de afdeling keukengerei

Bij de afdeling keukengerei van HorecaRama vindt u een zeer uitgebreid aanbod producten voor de inrichting van de professionele horeca keuken. Van messen sterilisator kast tot vergiet, pannen, voedselbakken en dozen, een kreeftentang en andere bijzondere snijders en natuurlijk ook koksmessen. Ook op het gebied van hygiëne vindt u een uitgebreide selectie van producten van gerenommeerde merken. Messen sterilisator kast nodig? Ga naar HorecaRama.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!