Linnenzakwagens

In hotels en restaurants moet dagelijks worden schoongemaakt. Een linnenzakwagen is een wagen waarin u linnengoed  kunt verzamelen dat moet worden gereinigd. Alles kan in de linnenzakwagen worden gedeponeerd: gebruikte tafelkleden en servetten, wasgoed uit de keuken zoals droogdoeken en koksdoeken en gebruikte handdoeken uit het toilet. Hotels hebben de linnenzakwagen ook nodig voor het grote aanbod gebruikte lakens en slopen, alsmede te combineren in een hotelwagen of huishoudwagen, hier kunnen vaak ook andere spullen zoals zeepjes of dranken/snacks in bewaard worden. Kijk naar het ruime assortiment linnenzakwagens en andere wagens zoals een huishoudwagen voor de schoonmaak bij HorecaRama.

Linnenzakwagens

Het aanbod linnenzakwagens van HorecaRama

Linnenzakwagens zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heeft u dagelijks niet al te veel gebruikt linnengoed dan kunt u volstaan met de aanschaf van de kleinere linnenzakwagen met een inhoud van 150 liter. De linnenzakwagen, ook wel wasgoedwagen, is inklapbaar en daardoor gemakkelijk in de opslag. De grotere linnenzakwagen heeft een inhoud van 300 liter. De linnenzakken voor de linnenzakwagen kunt u apart bestellen. Voor de grote linnenzakwagen kan zowel gekozen worden voor het plaatsen van een grote linnenzak met een inhoud van 300 liter als voor het plaatsen van twee kleinere linnenzakken van 150 liter voor het scheiden van verschillende soorten wasgoed.

Andere soorten linnenzakwagens

U kunt bij HorecaRama ook terecht voor een linnenzakwagen met een inhoud van 220 liter. De linnenzak zelf wordt direct meegeleverd en kan daarnaast ook los worden bijbesteld als reserve exemplaar voor uw linnenzakwagen. Andere mogelijkheden bij de afdeling linnenzakwagen zijn verschillende soorten huishoudwagens en schoonmaakwagens. Deze wagens hebben ook plaats voor het ophalen van vuil en het plaatsen van schoonmaakmiddelen.

Linnenzakwagens en andere benodigdheden voor de schoonmaak

Een linnenzakwagen kan u veel gesjouw besparen en ook de andere schoonmaakartikelen van HorecaRama dragen bij aan de hygiëne en de schoonmaak van uw horeca onderneming. Een centerfeed dispenser, schoonmaak handschoenen een een stofzuiger bijvoorbeeld. Kijk naar het ruime assortiment linnenzakwagens en andere schoonmaakbenodigdheden van HorecaRama.