Elektrische bakplaat

De elektrische bakplaat is erg populair binnen de horeca. Of het nu gaat om het bakken van een eitje, burgers of saté: veel producten zijn geschikt voor de bakplaat. Elektrisch werkt constanter dan gas waardoor en minder temperatuur schommelingen zijn tijdens het gebruik. Bovendien is er ook steeds vaak enkel elektra aanwezig bij nieuwbouw.

Elektrische bakplaat

De voordelen van een elektrische bakplaat

De elektrische bakplaat is binnen 5-10 minuten op temperatuur en is overal aan te sluiten, in tegenstelling tot een bakplaat op gas. U kunt dus gerechten bakken op verschillende plekken in uw horecaonderneming, als extra bakplaat op een werktafel of zelfs buiten. De elektrische bakplaat is eenvoudig in het gebruik en eenvoudig te reinigen. De elektrische bakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en met of zonder onderkast om uw benodigdheden in op te bergen.

De elektrische bakplaten van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u een grote keus aan horeca bakplaten, onder andere verschillend in breedte. De kleinere bakplaten hebben veelal 1 bakzone, bijvoorbeeld de caterchef mini bakplaat. De grotere modellen hebben 2 of 3 bakzones die apart zijn in te stellen zodat u verschillende temperaturen op de bakplaat kunt bereiken. Een populair model met 2 zones is de Modular bakplaat. De meeste bakplaten van HorecaRama zijn gemaakt met een behuizing van roestvrijstaal en hebben een zware stalen of geëmailleerde plaat. Naast afmeting en materiaal kan er ook gekozen worden voor een gladde plaat of een gegroefde plaat. Voor de ultieme gezamenlijke grill ervaring kunt u ook eens kijken bij onze teppanyaki grills.

Elektrische bakplaten samen met een friteuse of fornuis

De elektrische bakplaat wordt vaak verkocht in een kooklijn. Bijvoorbeeld samen met een fornuis of friteuse. Afhankelijk van de producten die in de keuken worden bereid kan er een keuze worden gemaakt. Heeft u hierbij advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.