Elektrische bakplaat

Bij HorecaRama vindt u verschillende elektrische bakplaten die geschikt zijn van de professionele keuken. De bakplaten verschillen in grootte, in het gebruikte materiaal van de bakplaat en de toepassing ervan. Voor het bakken van vlees heeft u een andere bakplaat nodig dan voor het bakken van pannenkoeken en sommige bakplaten lenen zich meer voor het grillen van vlees. Wat u ook wilt bakken, HorecaRama heeft de geschikte elektrische bakplaat.

De voordelen van een elektrische bakplaat

Een elektrische bakplaat laat zich snel verwarmen dor de korte opwarmtijd van veel elektrische bakplaten. Een elektrische bakplaat is overal aan te sluiten, in tegenstelling tot een bakplaat op gas. U kunt dus gerechten bakken op verschillende plekken in uw horecaonderneming, zelfs buiten. De elektrische bakplaat is eenvoudig in het gebruik en eenvoudig te reinigen. De elektrische bakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en met of zonder onderkast om uw benodigdheden in op te bergen.

De elektrische bakplaten van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u een grote keus aan horeca bakplaten, onder andere verschillend in breedte. De kleinere bakplaten hebben veelal 1 bakzone en de grotere bakplaten hebben 2 of 3 bakzones die apart zijn in te stellen zodat u verschillende temperaturen op de bakplaat kunt bereiken. De meeste bakplaten van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een zware geëmailleerde plaat. U kunt kiezen voor een gladde plaat of een gegroefde plaat voor grillen op de plaat.

Elektrische bakplaten, bakplaatschrapers en andere benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor hotel, restaurant, café, frietzaak of voor thuis. Naast de elektrische bakplaten vindt u bij HorecaRama ook gas bakplaten en allerlei andere apparatuur voor braden, grillen en koken: een poffertjes apparaat, een crêpes bakplaat, eierkokers, wekkers en allerhande accessoires voor in de professionele keuken.

Lees meer