Keuken strooier

Voor het op smaak brengen van uw gerechten of het garneren daarvan kunt u verschillende keuken strooiers gebruiken. Keuken strooiers voor peper en zout maar bijvoorbeeld ook voor cacao, poedersuiker of kaas. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van keuken strooiers, zowel verkrijgbaar van kunststof als van roestvrijstaal, glas of van aluminium. Kijk naar het uitgebreide assortiment keuken strooiers van HorecaRama.

Keuken strooier

Keuken strooiers voor peper en zout

De meest bekende keuken strooiers zijn de strooiers voor peper en zout. Van de meeste uitvoeringen kunt u setjes maken, zodat u bij elkaar passende peper en zout strooiers heeft. Kies bijvoorbeeld voor de horeca zout strooier van aluminium, 8 cm hoog en voorzien van een schroefdop zodat u de zout strooier gemakkelijk kunt bijvullen. Deze uitvoering is ook verkrijgbaar als horeca peper strooier. De grotere horeca zoutstrooier is gemaakt van roestvrijstaal, 18cm hoog en eveneens voorzien van een schroefdop.

Andere keuken strooiers

Bij HorecaRama kunt u terecht voor een kaasstrooier van 8cm hoog, voorzien van schroefdop. De gaatjes in de strooier zijn speciaal geschikt voor het strooien van kaas over bijvoorbeeld pastagerechten. De horeca cacao strooier en poedersuikerstrooier zijn verkrijgbaar met leuke opschriften en gemaakt van aluminium. U vindt in het assortiment keuken strooiers ook een strooier speciaal voor poedersuiker of meel, gemaakt van kunststof. Deze keuken strooier heeft een doseermechanisme in de greep.

Keuken strooiers en andere keukengerei accessoires

Wilt u een volledige en smaakvol ingerichte horeca keuken, kijk dan naar het grote assortiment keukengerei en accessoires van HorecaRama. Voor verschillende keuken strooiers maar ook voor trechters, raspen en messen vindt u veel verschillende uitvoeringen in het assortiment. Voor al uw keukenbenodigdheden waaronder ook blikopeners, of accessoires voor het knijpen en persen van producten gaat u naar HorecaRama. Stem uw keuze keuken strooiers af op de rest van uw inrichting.