Cutter

Een cutter brengt allerlei voordelen naar uw professionele keuken, zeker als u kiest voor een topmerk als Robot Coupe. Een Robot Coupe cutter kan van alles en zal u niet alleen veel tijd besparen maar ook veel gemak brengen en een mooi resultaat geven. De cutters van Robot Coupe zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende varianten zodat u altijd een geschikte cutter vindt. Of u nu een kleine, middelgrote of grote keuken heeft. De Robot Coupe cutter is geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken en staat garant voor duurzaamheid, veiligheid, gemak, uitstraling en kwaliteit.

Cutter

HorecaRama voor uw Robot Coupe cutter

Kies bij HorecaRama uit verschillende mogelijkheden als u een Robot Coupe cutter wilt aanschaffen. U kunt alle modellen bekijken op onze website maar ook een demonstratie op locatie behoort bij ons tot de mogelijkheden. De kleinere modellen zijn geschikt voor 10 tot 20-50 maaltijden, de middelgrote Robot Coupe cutters voor 20 tot 80-150 maaltijden. Wilt u echt veel snijwerk verrichten dan kunt u kiezen uit verschillende modellen die geschikt zijn voor 50 tot 200-300 maaltijden en zelf modellen voor 100 tot 1000 en 300 tot 3000 maaltijden! De grote modellen Robot Coupe cutters hebben een vermogen van maar liefst 11000 watt en een snelheid van 1500 tot 3000tpm. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over een Robot Coupe cutter.

Ruime keuze uit apparatuur

HorecaRama is dé horecagroothandel voor al uw horecabenodigdheden. Wij bieden een gevarieerd assortiment keukenapparatuur en accessoires van bekende merken waaronder ook Robot Coupe. Een groot aantal Robot Coupe cutters behoort tot het assortiment en ook vele andere apparaten. Denk aan een Robot Coupe broodsnijmachine, groentesnijders, tal van keukenmachines, staafmixers en blixers. Ook voor de benodigde accessoires voor uw Robot Coupe apparatuur zoals zeven en messen, bent u bij HorecaRama aan het goede adres.