Spuitmondjes

Met behulp van spuitmondjes maakt u de mooiste creaties. HorecaRama heeft een groot assortiment spuitmondjes, van klein tot groot in verschillende spuitmotieven. U vindt losse spuitmondjes in verschillende maten gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof, passend bij uw spuitzak.

Ook volledige spuitmondjes sets zijn beschikbaar. Een handig ophangrek voor het opbergen van spuitmondjes en andere accessoires taart benodigdheden vindt u eveneens in het assortiment spuitmondjes van HorecaRama.

Spuitmondjes

Spuitmondjes van roestvrijstaal en kunststof

Het assortiment spuitmondjes van roestvrijstaal is bijzonder uitgebreid. De opening van de spuitmondjes varieert in diameter met als kleinste diameter 2mm en de grootste diameter spuitmond is 22mm. Alle maten spuitmondjes daartussen in vindt u in het assortiment. Daarnaast kunt u kiezen uit rondje en gekartelde spuitmondjes en ook de uitvoering van kunststof is ruim vertegenwoordigd. De spuitmondjes zijn los te bestellen zodat u uw eigen set spuitmondjes kunt samenstellen. Ga voor al uw taartbenodigdheden waaronder spuitmondjes naar HorecaRama.

Ophangrek en spuitmondjes sets

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende spuitmondjes sets. Een 22-delige spuitmondjes set bijvoorbeeld gemaakt van kunststof dopjes. De set bestaat uit twee basiselementen en 20 spuitmondjes. De roestvrijstalen set spuitmondjes bestaat uit 18 delen en daarnaast vindt u nog verschillende sets gemaakt van nylon of polycarbonaat. Het ophangrek is multifunctioneel en biedt plaats aan sierspuitjes, spuitzakken en andere benodigdheden voor het maken van taart.

Taart spuiten en andere taart benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor het bereiden, opmaken en serveren van taart. Benodigdheden zoals spuitmondjes, spuitzakken, of een étagère. Tevens vindt u ook ook alle benodigdheden op het gebied van taartvormen en serveerschalen, taart standaards of een gebaksvitrine. HorecaRama is dé horecaspecialist met een groot aanbod professionele apparatuur voor de horeca keuken en allerhanden accessoires voor bakken, braden en grillen en accessoires voor uw tafels.