Professionele messenslijper

U wilt in de professionele keuken beschikken over uiterst scherpe messen. Scherpe messen vergemakkelijken niet alleen het werk, de snede wordt ook veel mooier als u gebruik maakt van een scherp mes. Professionele messen dienen dan ook regelmatig te worden geslepen met behulp van een professionele messenslijper. Bij HorecaRama vindt u verschillende professionele messenslijpers: elektrische, met de hand bediende messenslijpers of een professionele messenslijper in de vorm van een slijpstaal of aanzetstaal.

Professionele messenslijper

Elektrische professionele messenslijpers

Bij HorecaRama vindt u verschillende professionele messenslijpers die werken op elektra. Een gemakkelijke manier als u veel of vaak messen wilt slijpen. Kies bijvoorbeeld voor de professionele messenslijper voor natslijpen. Met behulp van deze slijpmachine verkrijgt u een uiterst scherpe snede. Het water spat niet weg maar blijft met het slijpstof achter in de bak. Om bramen gemakkelijk te verwijderen is deze elektrische slijpmachine voorzien van twee draairichtingen. Deze elektrische messenslijper heeft een dubbele isolatie en een fijnkorrelige steen. Kijk voor andere elektrische professionele messenslijpers naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama.

Professionele messenslijpers: slijpstaal en aanzetstaal

Ook professionele messenslijpers in de vorm van een slijpstaal of aanzetstaal zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment van HorecaRama. Een slijpstaal in grove of fijne uitvoering, geschikt voor het slijpen van alle professionele messen. Een aanzetstaal is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is van het bekende merk Wüsthof. Kijk voor alle mogelijkheden op het gebied van professionele messenslijpers naar het assortiment van HorecaRama.

Professionele messenslijpers en andere benodigdheden

Alles voor uw professionele keuken vindt u bij HorecaRama. Professionele messenslijpers in verschillende uitvoeringen, zowel handmatige als elektrische. Ook voor de professionele messen zelf gaat u naar HorecaRama, met een breed aanbod aan keukenmessen: koksmessen, broodmessen, eiersnijders en wiegmessen bijvoorbeeld. Ga voor uw professionele messenslijper naar horecaspecialist HorecaRama.